Najveći bowling centar u Hrvatskoj je u Westgate Shopping Cityju! Najam bowling staze u Rock'n'Bowl za do 6 OSOBA u trajanju 3 sata preko tjedna ili 3 sata preko vikenda + 1h preko tjedna GRATIS!

158 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

POKLON za opciju preko vikenda: 1 sat kuglanja preko tjedna! DODATNA POGODNOST: 3L Žirafe za samo 89 kn! GRATIS do 5 žetona djeci na dječjoj stazi uz pratnju roditelja koji su kupili kupon! Kupon se može iskoristiti do 30.12.2020.

Kuglana ROCK'n'BOWL prostire se na više od tri tisuće kvadratnih metara!

Kuglana ROCK'n'BOWL jedini je disco bowling centar u široj okolici i pravo mjesto za odličnu zabavu s Vašim prijateljima i obitelji.

U sklopu kuglane nalaze se restoran i prostor s brojnim zabavnim igrama poput biljara, mini košarke, pikada i drugih. U ugodnom ambijentu restorana svakodnevno nudimo svježa i ukusna jela prilagođena gastronomskim željama naših gostiju. 

DODATNA POGODNOST za kupce ponude - 3L Žirafe za samo 89 kn!
POKLON za VIKEND opciju - 1h kuglanja preko tjedna

U ponudi su jela iz woka, salate, maštoviti burgeri, tjestenine i fast food. Naše ljubazno osoblje, širok izbor okusa te kombinacija dobre zabave i sporta, uz klupski razglas i rasvjetu, opravdat će Vaša očekivanja.

OBAVEZNA nadoplata za cipele za bowling - 10 kn/osobi!
OBAVEZNA NAJAVA minimalno 1 dan prije dolaska za tjednu opciju i minimalno 2 dana prije dolaska za vikend opciju!