Vrijeme za relaksaciju! Uživancija u ambijentu novog Glamping Village-a u Termama Tuhelj uz PRIVATNO KORIŠTENJE WELLNESS OAZE na 3h: sauna, jacuzzi, relax zona, sve za 2 osobe uz 60% POPUSTA!

60 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

SPECIJALNO I SAMO NA CRNOM JAJU: za plaćena 2h - koristite 3 h wellness oazu! Uđite u svijet saune i wellness opuštanja čija je priča kreirana kako bi opustilo se Vaše tijelo, oslobodio um i uklonio svakodnevni stres! Kupon vrijedi isključivo do 30.11.20.!

Terme Tuhelj nalaze se u središtu Hrvatskog zagorja na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata, a okružuju ih zeleni brežuljci i predivni krajolik, udaljen od Zagreba samo 40 kilometara. Jedno od najboljih turističkih rekreacijskih središta na području kontinentalnog turizma u Hrvatskoj.

Ponuda uključuje: 3 h privatnog najma cijele wellness oaze u Glamping Village-u u Termama Tuhelj + korištenje privatne finske saune + korištenje jacuzzija i relax zone + korištenje diskretne vanjske nudističke terase + besplatni wi-fi + besplatni parking, sve za 2 odrasle osobe.

SVIJET STVOREN SAMO ZA OPUŠTANJE
Svijet sauna uvest će vas u intiman ambijent u kojem finske saune donose nesvakidašnju teatralnu sliku koja otvara nove dimenzije uživanja u vrućem vjetru.
Istražite. Intiman ambijent finske saune isprepletene zonom za opuštanje stvoren je da razigra osjetila i pruži vam prijeko potreban mir.

U finskoj ekstremnoj sauni izrazito visoke temperatura dovest će povećanog znojenja koje pomaže kod izlučivanja štetnih tvari iz tijela. 

Odmor je bitan prilikom sauniranja.
Zašto je taj dio bitan? Nakon svakog boravka u sauni, zbog visokih temperatura kojim izlažete tijelo, bitno je ohladiti ga. Prilikom izlaska obavezno se otušitajte hladnom vodom i opustite u relax zoni.