Snaga prirode obogaćena znanjem i kvalitetom u srcu je svakog proizvoda Antičević-Zeleni Med koji dostavlja na Vaša vrata ZELENI MED 250 grama za jak imunitet, snagu i energiju, samo 79 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dostava će se izvršiti u roku par dana (3-7 dana) do krajnjeg kupca, te je moguća za cijelu Hrvatsku (poštarinu snosi kupac) ili preuzimanje na adresi Kornatska 32B (Sigečica), Zagreb od 02.11.20. uz prethodnu najavu! Kupon se može iskoristiti do 19.12.20.!

Zeleni med – prirodni lijek 21. stoljeća
Zeleni Med obiluje prirodnim bogastvima, antioksidansima, nastao je na temelju obiteljske tradicije, spravljen je na poseban način, osmišljen i usavršavan dugi niz godina te je 2010. godine registriran pri MZSS.
Uz ljekovitu brokulu, matična mliječ, mlada pšenica, baby propolis i bagremov med čine pravu riznicu zdravlja!

Zeleni Med slovi kao “PRIRODNI LIJEK” zbog iznimno ljekovitog sastava te širokog spektra djelovanja. 

Prvenstveno je namijenjen za jačanje otpornosti organizma, pomaže kod kašlja, bronhitisa, astme, anemije, gastritisa, iscrpljenosti organizma, neredovite stolice. Preporučuje se konzumirati ga svakodnevno preventivno za cijelu obitelj: djeci, trudnicama, odraslima, sportašima a posebno osobama koje su izložene stalnom stresu (menadžeri, studenti) te kod svih kroničnih oboljenja, karcinoma i kemoterapije, za brži oporavak od bolesti.