Snaga prirode obogaćena znanjem i kvalitetom u srcu je svakog proizvoda Antičević-Zeleni Med! ZELENI PROPOLIS U SPREJU 30mL koji rješava grlobolju u trenu i to za samo 79 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dostava će se izvršiti u roku par dana (3-7 dana) do krajnjeg kupca, te je moguća za cijelu Hrvatsku (poštarinu snosi kupac) ili preuzimanje na adresi Kornatska 32B (Sigečica), Zagreb od 02.11.20. uz prethodnu najavu! Kupon se može iskoristiti do 12.12.20.!

Zeleni propolis

PROPOLIS je jedan od mudrih lijekova prirode; ubija sve što smeta zdravom organizmu, istovremeno čuva zdravo tkivo, a liječi oboljelo. Osim što jača imunitet, propolis, pčelinji proizvod, pomaže i onda kad se pojavi bolest; olakšava simptome gripe i prehlade.  Propolis kao prirodni antivirotik djeluje protiv različitih virusa uključujući i virus gripe. Stvara zaštitnu barijeru (tanki zaštitini film) na sluznici usne šupljine i ždrijela te pomaže u umirivanju nadraženog i upaljenog grla i smanjuje iritaciju usne šupljine. 

Prirodni je anestetik, antiseptik i antibiotik. Odličan je u borbi protiv gljivica i parazita (antibakterijsko i fungicidno djelovanje propolisa). Bogat je vitaminima B1, B2, B6, C, E i mineralima natrijem, kalijem, magnezijem, kalcijem, cinkom te sadrži bioflavanoide i pantotensku kiselinu. Posebnost propolisa je da bakterije na njega ne stvaraju otpornost i nema štetnih popratnih pojava kao kod sintetskih antibiotika. Kao aktivni biostimulator doprinosi poboljšanju kompletnog stanja organizma, normalizaciji metabolizma i imuniteta.