Spektakularna jesen u Crikvenici! Hotel Esplanade 4* priprema Vam gourmet&spa vikende uz 2 noćenja s Polupansionom za 2 osobe! Raskošna večera u 5 slijedova+GRATIS vina+brunch i SPA uživanje...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 3 godine ima GRATIS POLUPANSION, ukoliko je u sobi s 2 osobe! Za dodatan užitak na raspolaganju Vam je mogućnost posluživanja doručka u Vašoj sobi! Ispunite se dodatno energijom uz svježe i suho voće u relax zoni! Kupon vrijedi isključivo od: 30.10.20. do 01.11.20.; 06.11.20. do 08.11.20.; 13.11.20. do 15.11.20.; 20.11.20. do 22.11.20.!

O hotelu:

Hotel Esplanade se nalazi u Crikvenici, na obalnom šetalištu uz glavnu gradsku plažu. Pješčana plaža, pogled na otok Krk i njegove uvale već u prošlosti bili su motiv dolaska turista.


Stari dio hotela je izgrađen još u davnim 30-im godinama prošloga stoljeća, što mu daje prepoznatljivost i šarm svojstven arhitekturi tog perioda.
Hotel je udaljen od centra svega 800 m. Do centra možete prošetati obalnom šetnicom uz poznate plaže ili uz niz restorana, barova i dućana.
Tijekom 2017. hotel je temeljito obnovljen.

Smještaj

Hotelski smještaj čine 38 soba i apartmana. Sve su sobe opremljene sa telefonom, SAT-TV-om, Wi-Fi, tuš/kada/WC, klima uređaj, fen, sef, mini bar.

U sklopu hotela:

Recepcija (0-24); klimatizirani restoran; Wellness & Spa; vanjski bazen; parking (ograničen broj mjesta uz nadoplatu); aperitiv bar, lobby bar, pool bar; kućni ljubimci uz nadoplatu (samo u sobama u prizemlju); konferencijska dvorana; Wi fi; soba za invalide (na upit)!

U bogatoj ponudi je uključeno: 3 dana uz 2 noćenja u classic dvokrevetnoj sobi s balkonom (smještaj u sobi više kategorije sukladno raspoloživosti), sa služenim doručkom i večerom (polupansion) + produženo trajanje doručka do 11 h + poklon dobrodošlice - boca vode i zelene jabuke u sobi na dan dolaska + neograničeno korištenje SPA zone (finska sauna, biofinska sauna, parna kupelj, te jacuzzi - sukladno raspoloživosti) + osvježavajući čajevi i svježe i suho voće u relax zoni + korištenje bicikala i/ili električnih romobila u max. trajanju 2 sata u danu (potrebno je prethodno rezervirati termin na recepciji) + besplatan WI-FI u sobi + besplatan parking u blizini hotela, sve za 2 osobe.

Ove jeseni Hotel Esplanade**** oduševit će Vas gastro delicijama! Uživajte u Polupansionu koji uključuje večeru u 5 slijedova i poklon vinima. 

Da iznenađenjima nema kraja, dodatna vrijednost je uključen snack/ brunch!

Top pogodnost - free room service - mogućnost serviranja doručka i večere u sobu - na upit.

U blizini hotela:
Uz hotel nalazi se poznata crikvenička pješčana plaža Plaža - “gradsko kupalište“ . Od 1998. godine posjeduje međunarodnu markicu ekološke kvalitete održivog razvoja “europsku plavu zastavu”. Plaža obiluje rekreativnim i sportskim sadržajima, dječjim igralištima i kafićima.

Pored glavne plaže nalazi se šljunčana plaža “Balustrada”.
150 metara od hotela, na obalnoj šetnici nalaze se Sportski tereni “Jeličić” sa obiljem igrališta za djecu i odrasle (košarka, odbojka, mini golf, badminton, stolni tenis, stolni nogomet, iznajmljivanje skutera, biljar, suvenirnica). U blizini je Sportski centar za ronjenje i lučica “Crni molo” te obilje kafića.

Wellness & Spa:
Vanjski grijani bazen Esplanade (otvoren tijekom cijelog perioda roka iskoristivosti kupona)
Sunčalište
Relax zona
Finska sauna
Biofinska sauna
Masaže
Jacuzzi

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Dodatne pogodnosti: 30 % popusta na sve masaže i wellness tretmane i 50 % popusta na Thalgo tretmane lica.