[SAMO ZA MUŠKARCE] Dopustite svojoj muževnosti da predahne od stresa uz kinesku MASAŽU glave, vrata, ramena i vlasišta od 45 min + maska za ruke u Salonu Aurora u Karlovcu, samo 139 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nakupljeni stres od užurbane svakodnevnice?! Idealno riješenje da se napunite energijom i nastavite s obavezama energizirani! Kupon se može iskoristiti do 20.12.20. na adresi: Matka Laginje 1, Karlovac!

Ponuda uključuje: kinesku masažu glave, vrata, ramena i vlasišta 45 minuta uz masku za ruke!

Preporuča se kod kroničnih tegoba vezanih uz mišiće, zglobove i koštani sustav. Posebno je efikasna kod boli u zglobovima (artritis), išijasa, mišićnih spazama i kod boli u području vrata, ramena i leđa. 

Kod kroničnih stanja kao što su: nesanica, konstipacija, glavobolje (migrene) i napetosti uzrokovane stresom, problemi s koncentracijom. Koristi kod hormonalnih problema i problema s imunitetom, kod poremećaja cirkulacije i smanjuje rizik od pojave srčanih i moždanih bolesti!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina 2 dana unaprijed na broj telefona: od 08 -20 h, subota od 09-14 h uz KOD i ID kupona po primitku.