Istaknite ljepotu svoga lica bogatim paketom njege u Salonu Tajna ljepote u Zagrebu - 1 tretman radiofrekvencije, tajlandske masaže, hijaluronske maske i anti age seruma za samo 199 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zategnite, pomladite, osvježite i nahranite kožu svoga lica uz pomoć ovog sjajnog paketa! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2021.

Radiofrekvencija lica je nekirurška metoda kojom zatežemo i pomlađujemo opuštenu kožu lica, vrata i dekoltea. Njome se dubinski zagrijava koža čime se obnavlja kolagen, podižu se vijeđe, a izraz lica postaje mlađi. Radiofrekvencija uspješno djeluje na smanjenje pora te svojim djelovanjem na masne stanice posebno ublažava mašćenje lica. Ožiljci nastali nakon akni smanjuju se zbog nastajanja novih kolagenskih vlakana, akne brže zacijeljuju a oštećena koža se brže obnavlja.

Prije tretmana koža lica se očisti te se započinje s radiofrekvencijom lica gdje se sa dvije sonde radi radiofrekvencija lica u trajanju od 20 minuta.

Potom se lice masira posebnom tajlandskom tehnikom kombinacijom eteričnih ulja i kreme za masažu namijenjene osjetljivoj, suhoj, normalnoj ili zreloj koži. Masažom lica koži se vraća vlažnost, elastičnost, mekoća i svježina, a prirodni mirisi djeluju antistresno i osvježavajuće na svijest.

Nakon masaže na lice se nanosi hijaluronska maska kojom pospješujemo vlažnost kože i obnavljanje kolagena, a tretman završavamo serumom sa 24k zlatom kako bi uspješno zategnuli i regenerirali kožu. Efekt liftinga te svjež i mladenački izgled kože vidljivi su odmah nakon prvog tretmana.

ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna prethodna rezervacija termina i savjetovanje oko prvog dolaska na telefon 01/889-7447!