WELLNESS VIKEND u srcu Međimurja! Počastite se vikendom opuštanja uz 3 dana/2 noćenja, wellness&spa i masažu, sve za 2 osobe u kući za odmor Villa Basium u Selnici!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Goste ponude očekuje i butelja međimurskog vina na poklon! Kupon se može iskoristiti isključivo za vikend - od petka do nedjelje - u periodu do 29.11.2020.

Šarmantna i kompletno opremljena Villa Basium priuštit će Vam potpuni užitak odmora u prirodi daleko od stresa i grada, a za dodatnu regeneraciju duha i tijela na raspolaganju su Vam bazen, hidromasažna kada, sauna i natkrivena terasa za odmaranje na svježem zraku....

U ponudi je uključena i klasična terapijska masaža leđa u trajanju od 30 minuta po osobi!

Moderan dizajn dočekat će Vas u unutrašnjosti Ville koja ima dnevni boravak, WC (+ vanjski WC), kuhinju, 2 sobe na katu s ležajevima (1 bračni i 2 jednokrevetna) i kupaonicu, podno grijanje u cijeloj kući, klimu, kamin na drva i smart TV (Netflix i HBO).

U Villi se nalaze i sauna i wellness prostor te hidromasažna kada!

Pokraj Ville nalaze se i grill house te dječje igralište.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti s Villom Basium na mail obrt.basium@gmail.com, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije na 099 201 9188 ili obrt.basium@gmail.com.