Ribice u ulozi pedikera! Ublažite psorijazu uz 10 tretmana GARRA RUFA ribicama u SG Salonu u Varaždinu, liječenje uz vidljive promjene i glatka stopala, za samo 349 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 23.12.20. do kada je potrebno doći na prvi tretman, na adresi: Gradski bazeni, Zagrebačka 85/a, Varaždin!

Alternativni tretman psorijaze
Tradicionalni tretmani psorijaze uključuju lokalne i sistemske lijekove, ali sve više i više ljudi traži alternativne načine liječenja. Ako ste istraživali alternativne terapije psorijaze, možda ste čuli za "liječničku ribu".
Liječničke ribe, koje su znanstveno poznate pod nazivom Garra rufa, članovi su obitelji šarana i minnove. Između ostalih mjesta, male ribe žive u bazenima s vrućim izvorima u regiji Centralna Anadolija u Turskoj, koji su poznati kao vrući izvori Kangal.

Terapija Garra rufa ribicama utječe na zdravu kao i na oboljelu kožu. Nemaju zube i zato su njeni dodiri vrlo ugodni.Ribicama ljudska koža služi kao nadomjestak njihovog pomanjkanja bjelančevina. One izlučuju enzim ditranol. Dakle, koliko god da držite noge ili ruke u akvariju one će ih “ljubiti” – te se tako možete riješiti zadebljanja, žuljeva, ožiljaka, ekcema, psorijaze, neugodnog mirisa stopala i još mnogo toga. Neobičan osjećaj u stopalima, objašnjen je činjenicom što su Garra rufe također uspješne u pronalaženju nervnih završetaka, što pomaže u uspostavljanju balansa nervnog sistema, u relaksaciji čitavog tijela i daje osjećaj općeg blagostanja.

ODMAH nakon kupnje kupona, a minimalno 2 dana prije željenog termina, obavezna rezervacija na br. tel: 091 603 9066 uz KOD i ID kupona po primitku.