Muči vas oticanje nogu? Ovo je prava ponuda za Vas! Detox organizma, uklanjanje celulita i poticanje cirkulacije u 10 tretmana limfnih drenaža u trajanju od 30 ili 45 minuta u Studiju DIZ u Zagrebu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Potaknite obnovu svog organizma iznutra i pritom oblikujte svoje tijelo! Riješite se toksina, masnoća i celulita te potaknite vensku i limfnu cirkulaciju! Kupon vrijedi do 15.12.2020.

Dobro funkcioniranje limfnog sustava predstavlja vrlo učinkovitu detoksikaciju organizma. Limfna drenaža ili presoterapija posebno je pogodna za probleme oticanja nogu i sve tretmane oblikovanja tijela.

Izaberite 10 tretmana u trajanju 30 minuta ili 45 minuta!

LIMFNA DRENAŽA / PRESOTERAPIJA

Oprema limfne drenaže / presoterapije, sastoji se od digitalne upravljačke jedinice s LED ekranom i posebnim odijelom (za noge, ruke, struk i stražnjicu). 

Aparat radi po principima ručne limfne drenaže tako da se pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Iskazao se kao nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita.

Koristi se za:

● ublažavanje i uklanjanje masnoća kroz aktivaciju limfne drenaže

● blagotvorno djelovanje na uklanjanje celulita i masnoća, osobito u kombinaciji s drugim programima

● poticanje cirkulacije krvi i sprječavanje nastanka upala

● eliminaciju otrovnih tvari iz tijela stimulirajući vensku i limfnu cirkulaciju

● uklanjanje viška tekućine iz tijela i kod upaljenih vena

Odmah po kupnji i primitku kupona obavezno kontaktirati Studio DIZ radi dogovora termina na zlahor@gmail.com ili 095 3094 882!