Ugrabite paket Legs, Hips & Booty za lijepo i oblikovano tijelo u Studiju DIZ u Zagrebu - 10 tretmana maderoterapije i 10 tretmana body wrappinga u pola cijene - samo 799 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Učinkovita i snažna kombinacija dvaju popularnih tretmana za lijepo oblikovane i zavodljive noge - maderoterapija i boddy wrapping! Svaki tretman traje 30 minuta. Kupon vrijedi do 15.12.2020.

Paket uključuje 10 tretmana MADEROTERAPIJE + 10 tretmana BODY WRAPPINGA, a svaki u trajanju 30 minuta!

MADEROTERAPIJA je tretman kojim se smanjuje nabubrenja na koži i omogućuje ravnanje "narančine kore", tj. površinskog celulita, jer dopire duboko unutar kože, čime se aktiviraju stanice iznutra. Kako brže vrše svoje funkcije zbog intenzivnog djelovanja vanjske sile, tako se masne stanice i celulit pod tim pritiskom prazne te toksini odlaze u željenom smjeru, a smjer masaže uvijek je prema putu limfnog sustava.

Maderoterapija utječe na poticanje mikro-cirkulacije, limfu, masne stanice, vezno tkivo – fasciju, vanjski izgled kože i celulit. Intenzivnim pritiskanjem valjka razbijaju se masne stanice koje su se grupirale u komore. Smanjenjem masnih stanica se oslobađaju protoci krvi i limfe s čim se omogući doticanje kisika i hranjivih tvari, što posljedično pozitivno utiče na limfnu drenažu i popravlja sliku kože.

BODY WRAPPING je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv "body wrapping" govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

Odmah po kupnji i primitku kupona obavezno kontaktirati Studio DIZ radi dogovora termina na zlahor@gmail.com ili 095 3094 882!