Vikend odmor na moru! Uz program Noći vještica, korištenje saune i bazena i jahanje provedite 4 dana i 3 noćenja u apartmanima za 4 osobe u VSG Resortu na Krku za samo 799 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealno mjesto za opuštanje, doživjeti prirodu i uživati u jesenskim bojama morskog okruženja... Prilikom dolaska očekuje Vas i piće dobrodošlice - domaća rakija s biljem iz privatnog vrta! Kupon vrijedi za 4 osobe te period od 30.10. do 03.11.2020.

U ponudi Vas očekuje i : program za Noć vještica + 90 minuta privatne saune + 30 minuta jahanja na konju + neograničeno korištenje zajedničkih prostorija - otvoreni bazen i grill zona!

Pronađite mjesto za odmor na kojem se možete opustiti, uživati u prekrasnim plažama, kristalno čistom moru, veličanstvenoj borovoj šumi, dobroj lokalnoj hrani i vinu te društvu obitelji i prijatelja. 

Mjesto gdje se jednostavno možete povezati sa sobom, putem ostavljajući sve uznemirujuće stvari iz svakodnevnog života. VSG Village nalazi se u jedinstvenim prirodnim krajolicima otoka Krka i omogućuje vam da uživate u lijepim trenucima opuštanja. VSG Resort je idealna lokacija za ljude koji žele mirno i izolirano mjesto u kojem mogu uživati u moru i prirodi dok su na odmoru na otoku.

Nalazimo se u vrlo mirnom području, daleko od turističkih gužvi, na samo 200 m od mora i plaže, gdje možete plivati ili uživati u prekrasnim zalascima sunca. Želimo da opustite svoje tijelo i odmorite svoju dušu. 

Mi smo izvrstan izbor ne samo za ljeto, nego i za zimske praznike, jer na ovom čudesnom otoku možete iskoristiti niske pristupačne cijene iz naše zimske ponude i uživati u visokim standardima usluge i netaknutoj prirodi.

Boravak u našim apartmanima je miran, opuštajući i inspirativan. Šest kuća na imanju sastoji se od dvanaest stambenih apartmana. Svaki prostor ima zaseban ulaz, vlastitu terasu i vrt, gdje gosti mogu biti vani, uživati u svježem zraku, tišini i opuštanju. Veličina apartmana je 45m2 + 25 m2 terase, a udaljenost od mora je 200 metara.

Usluge: besplatan Wi-Fi, klima-uređaj, grijanje, satelitski kanali, flat-screen TV, bračni krevet i kauč na razvlačenje ili fotelja-krevet, ormar u svakoj sobi, sef, kupaonica s tušem, sušilo za kosu, WC 2x, besplatne toaletne potrepštine i WC papir; potpuno opremljena kuhinja, hladnjak, perilica posuđa, blagovaonica, kuhalo za vodu, kuhinjski pribor, štednjak, blagavaonski stol, vrtni namještaj; perilica rublja, sušilo, glačalo, daska za glačanje; ručnici, posteljina; privatno parkirno mjesto; dječji krevetić dostupan na zahtjev.

Našim gostima pružamo mjesto na kojem će imati priliku da se ponovno povežu sa svojim unutarnjim ja, opuste se, regeneriraju i napune baterije! Ako tražite mir i tišinu, daleko od ljudi i buke, a ipak želite biti u mogućnosti da skoknete u grad kada želite posjetiti lijep restoran ili jednostavno želite biti u mogućnosti otići u šetnju, ovo je mjesto za vas!