PodržimoNaše

Predivnu prirodu i azurno more pronađite na Cresu! Hotel Zlatni Lav Vas poziva na 2 noćenja s buffet doručkom, piće dobrodošlice i korištenje bicikla 2h, sve za 2 osobe uz do 58% popusta!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Zlatni Lav je smješten u blizini šljunčanih plaža, okupanih kristalno čistim morem, stvorenih za opuštanje. Sezona kupanja traje od svibnja do listopada. Okolica hotela Zlatni Lav nudi brojne mogućnosti za uživanje u prirodi za sve uzraste.

PRIJE KUPNJE KUPONA IZABERITE PERIOD KORIŠTENJA:

PERIOD A: uključuje 2 noćenja sa buffet doručkom za 2 osobe, piće dobrodošlice i korištenje bicikla 2h po osobi, privatni parking gratis od 28.04.2014.-12.06. 2014.

PERIOD B: uključuje 2 noćenja sa buffet doručkom za 2 osobe, piće dobrodošlice i korištenje bicikla 2h po osobi, privatni parking gratis od 13.06.2014.-10.07.2014.Hotel ZLATNI LAV raspolaže sa 24 moderno uređene dvokrevetne sobe i 5 suite-ova. Čitav ambijent asocira na plavetnilo mora i time dodatno pojačava doživljaj primorskog kraja.

Balkoni soba imaju pogled na more ili na šumu, a to su najljepši prizori uz koje možete započeti i završiti svaki dan.
Za sve goste koji žele potpuni komfor za vrijeme odmora, sobe smo opremili klima uređajima, grijanjem, satelitskom televizijom i telefonom.

Kupaonice su elegantno i praktično uređene, a svaka ima tuš kadu i sušilo za kosu. Nekim će gostima biti važna informacija da su i kućni ljubimci dobrodošli u hotel, s iznimkom prostora restorana.

Naš je restoran otvoren za Vas, bez obzira  da li ste gost hotela ili se samo želite počastiti vrhunski pripremljenim ukusnim obrokom.

Otok Cres

prvi po veličini jadranski otok, osvaja svakog posjetitelja očaravajućom igrom mediteranske vegetacije, krških stijena i plavog mora. Ovdje susrećemo iznimno bogatstvo biljnog svijeta – preko 1300 vrsta, brojne životinjske vrste, a tu je svoje stanište našla i vrlo rijetka ptica – bjeloglavi sup.

Idealna klima i osebujna priroda pružaju kvalitetan, aktivan i raznovrstan odmor. Od sportova tu je trekking, yoga, biciklističke staze, planinarenje, jogging. Od vodenih sportova tu je najam pedalina, kajak, sandolina, skijanje na vodi, jedrenje, ronjenje. Od organiziranih izleta izdvajamo posjet špilji Plave Grote sa veličanstvenom igrom svjetla i mora, posjet staništu bjeloglavih supova, izleti brodom, ribolov i lov.


Želimo Vam ugodan boravak u hotelu Zlatni Lav i odličan provod na otoku Cresu!