PodržimoNaše

Izložba s humanitarnim karakterom! 2 ulaznice za odrasle + gratis ulaznice za 2 djece za izložbu "Neviđena djela najvećih hrvatskih slikara" u Gradskoj kavani u Zagrebu za samo 34 kn!

60 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u vrhunskim djelima hrvatskih slikara u centru Zagreb za samo 34 kune! Ukoliko niste u mogućnosti otići na izložbu, jer ste iz drugog grada i nije Vam zgodno dolaziti, kupnjom ove ulaznice sudjelujete u humanitarnoj akciji za SOS Dječje selo Hrvatska!

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam izložbu slika pod nazivom:

„Najbolje od hrvatske umjetnosti“

koja po prvi put objedinjuje autentična djela iz privatnih kolekcija najvećih hrvatskih slikara poput Vlahe Bukovca, Slave Raškaj, Medovića, Kraljevića, Becića, Babića i drugih velikih autora.
Djela koja su do sada krasila domove ljubitelja vrhunske umjetnosti moći će se premijerno vidjeti u Gradskoj kavani na Trgu bana J. Jelačića 9 u Zagrebu, od 31. svibnja do 8. lipnja 2014.

Izložba će prikazati preko četrdeset djela najvećih hrvatskih slikara koja do sada nisu izlagana u javnosti.

Ako i niste u mogućnosti otići na izložbu, kupnjom ulaznice sudjelujete u humanitarnoj akciji za SOS Dječje selo Hrvatska i omogućujete odlazak na izložbu nekome tko si to ne može priuštiti!