[NOVO] Vrhunski THALGO tretmani za prekrasnu kožu lica i tijela, te potpuno opuštanje! Divota Spa u Splitu donosi PAKETE spektakularnih kombinacija tretmana, od samo 235 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Divota Spa u četvrti Veli Varoš u Splitu luksuzno je opremljen i namjenjen potpunom opuštanju! Kupon se može iskoristiti do 26.12.2020.

THALASSO TERAPIJA - THALGO

Kroz posljednjih 50 godina THALGO predstavlja vodeći kozmetički brand u ekstrahiranju snažnih aktivnih molekula iz oceana i njihovoj primjeni u njezi kože.
Kako bi se osigurala optimalna učinkovitost i vidljivi rezultati, u središtu svakog THALGO tretmana nalazimo revitalizirajuće aktivne sastojke koji su u savršenoj
harmoniji s našim stanicama.

 • Thalgo Illuminating Radiance tretman lica + Thalgo peeling tijela i njega kože 60 min

Thalgo Illuminating  Radiance: osvježavajuća njega za brz efekt koji vraća koži svježinu, sjaj i elastičnost. Tajna njegove učinkovitosti: profesionalna maska i koncentrat u kombinaciji s energizirajućom akupresurom. 
Rezultati: blistava i osvježena koža lica.

Thalgo peeling tijela i njega kože: piling tretman s kiselinama iz fermentiranih mikroniziranih morskih algi koji se bori protiv znakova starenja: bora, pora, toničnosti.

 • Thalgo tretman lica za različite tipove kože + Thalgo tretman tijela Marine Prelude 110 min

Thalgo tretman lica za različite tipove kože: vrhunski "osvjetljavajući" tretman koji pojačava sjaj i vraća ljepotu umornom tenu.

Thalgo tretman tijela Marine Prelude: koristeći prirodnu morsku blato iz Mrtvog mora i morske soli, ovaj originalni piling nudi detoksikacijski piling uparen s doista opuštajućim učinkom. Koža je meka i energizirana, uklanja hrapavost, a tijelo opušteno. Rezultati: mekana koža, relaksacija. Ultimativni piling cijelog tijela dizajniran da daje supermekanu kožu, ovaj tretman kombinira prirodnu morsku blato iz Mrtvog mora i prirodne morske soli. Tijelo se tretira pilingom od morske soli kako bi se eliminirala mrtva koža i ublažila suha i gruba koža te okrijepilo cijelo tijelo. Zatim slijedi primjena morskog blata za prirodnu remineralizaciju i revitalizaciju.