Detox & Relax u najromantičnijem hrvatskom hotelu! Izbacite toksine iz tijela i opustite se u ugodnom ambijentu Hotela Phoenix**** u Zagrebu uz bogati paket za 2 osobe uz 66% popusta!

48 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se u dvoje u Wellness & Spa oazi Hotela Phoenix****. Izbacite nagomilani stres, opustite se i očistite organizam te okrunite svoj boravak jednom aroma masažom– i sve to uz 66% popusta!

Luksuzna wellness & spa oaza - zaplivajte u protustrujnom bazenu, odmorite se u zoni opuštanja te revitalizirajte svoje tijelo u hidromasažnom bazenu!

Detox & Relax u najromantičnijem hrvatskom hotelu! Izbacite toksine iz tijela i opustite se u ugodnom ambijentu finske saune – vaša pomlađena koža bit će vam zahvalna. Aroma masaža - Opustite se i uživajte u aroma masaži u Spa oazi Hotela Phoenix****.U cijenu ponude je uključeno:

Korištenje luksuznog Wellness & SPA centra hotela Phoenix:
korištenje luksuznog Wellness & SPA centra hotela Phoenix (redovna cijena dnevnog korištenja wellnessa  120 min - 150,00 kn po osobi)
finska sauna,
hidromasažni bazen temperature 35°C, vodena i zračna masaža, svjetlosna terapija, bazen s protustrujnim plivanjem temperature 28°C, vodena i zračna masaža, svjetlosna terapija, relax zona sa ležaljkama - opuštanje uz ugodnu glazbu,
teretana s vrhunskim Technogym spravama za vježbanje te spravama za istezanje
. AROMA MASAŽA – 30 minuta aroma masaže (redovna cijena je 140,00 kn).Dodatno:

50% popusta na smještaj u hotelu Phoenix za dvije osobe; preporučamo vam Romantic ili Deluxe Romantic sobu (redovna cijena Romantic sobe je 146€ a Deluxe Romantic sobe je 182€),
50% popusta na Maestro party večeru,
besplatno parkirališno mjesto.Obavezna najava i rezervacija minimalno 3 dana unaprijed na +385 (0) 1 2006 333 ili na email hotel@phoenix.hr.