[NOVO] Priuštite si savršeno čišćenje lica iz udobnosti vlastitog doma! Gobuy.hr: SILIKONSKI ELEKTRIČNI UREĐAJ za ČIŠĆENJE LICA za svakodnevnu njegu i dubinsko uklanjanje nečistoća, samo 109 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dostava je besplatna za Grad Zagreb, za ostatak Hrvatske moguća je i naplaćuje se 35 kn, a izvršit će se u roku par dana (do 7 dana) do krajnjeg kupca! Kupon se može iskoristiti do 30.12.20.! Jamstvo za proizvode je dvije godine!

HOOMEI Električni silikonski uređaj za čišćenje lica

Zašto ne biste mogli uživati u čarima salona za ljepote iz udobnosti Vašeg doma? Hoomei električni uređaj za čišćenje lica čini kožu elastičnom, glatkom i sjajnom. Dolazi s pet razina intenziteta niskofrekventne vibracije koji uklanjaju odumrle stanice kože i čiste lice od ostataka šminke, sebuma i nakupljenih nečistoća tijekom dana. Ovaj uređaj mogu koristiti i osobe s osjetljivom i problematičnom kožom.

 Može ga se koristiti ujutro i navečer uz manju količinu uobičajenog sredstva za čišćenje lica. Uz ovaj proizvod, čišćenje lica će Vam postati pravi užitak i relaksacija. Pružite Vašoj koži nezaboravnu svakodnevnu njegu i duboko čišćenje nataloženih nečistoća. Uređaj je kompaktan te pogodan za putovanja. Napajanje na 2xAAA 1.5V (nisu uključene).

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na mail: shop@gobuy.hr s priloženim kuponom i podacima za slanje dostave (ime i prezime, adresa i broj telefona)!