[NOVO] Savršeni nokti u kućnoj manikuri! Počastite se i napravite si neodoljive nokte ili pedikuru uz Gobuy.hr koji nudi LED LAMPU ili ELEKTRIČNI SET, od samo 99 kn! Dostava GRATIS za ZAGREB!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dostava je besplatna za Grad Zagreb, za ostatak Hrvatske moguća je i naplaćuje se 35 kn, a izvršit će se u roku par dana (do 7 dana) do krajnjeg kupca! Kupon se može iskoristiti do 30.12.20.! Jamstvo za proizvode je dvije godine!

HOOMEI UV Led lampa za nokte

Počastite se lijepim, njegovanim i urednim noktima, kao da ste došli ravno iz kozmetičkog salona. Hoomei UV Led lampa za nokte suši sve vrste gelova i lakova za nokte, a dizajnirana je za istovremeno sušenje 5 noktiju ruku ili nogu. Sa snagom od 24 W suši brže od tradicionalnih lampa za nokte čime štedi Vaše vrijeme. Emitirajuće svjetlo najbliže je bijeloj boji i ne šteti Vašim očima i koži. Uređaj ima ugrađen pametni senzor koji se automatski uključuje i isključuje kao i digitalni zaslon za prikazivanje vremena. LED diode osiguravaju optimalno sušenje laka ili gela bez osjećaja pečenja. Mala dimenzija čini je idealnom za putovanja, a stane u bilo koji ruksak ili torbu.

HOOMEI Električni set za manikuru i pedikuru
Električni set za manikuru i pedikuru s kojim možete napraviti manikuru kao iz salona, a iz udobnosti Vašeg doma!
Set sadrži 6 nastavaka dovoljnih za savršenu njegu nokta. Uređaj ima 2 brzine i na samom vrhu LED lampicu. Dolazi u plastičnoj kutijici koja je pogodna za putovanja jer stane u bilo koju kozmetičku torbicu. Napajanje je na baterije te ga je time moguće prenositi i koristiti gdje god poželite bez brige za struju i kabel.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na mail: shop@gobuy.hr s priloženim kuponom i podacima za slanje dostave (Ime i prezime, adresa i broj telefona)!