[NOVO] Kako bi Vaša beba uvijek bila zaštićena pružite joj maksimalnu sigurnost uz Gobuy.hr koji donosi STERILIZATOR BOČICA ZA BEBE i to za samo 259 kn! Dostava GRATIS za Zagreb!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dostava je besplatna za Grad Zagreb, za ostatak Hrvatske moguća je i naplaćuje se 35 kn, a izvršit će se u roku par dana (do 7 dana) do krajnjeg kupca! Kupon se može iskoristiti do 30.12.20.!

HOOMEI Sterilizator bočica za bebe

Sterilizator bočica za bebe je odličan poklon za novonastale roditelje jer na vrlo brz i jednostavan način mogu sterilizirati bočice za bebu. 

S obzirom na njegovu veličinu (236x236x335 mm) uklopit će se u najmanji mogući prostor u kuhinji i unatoč tome u njega će savršeno stati predmeti koje treba stelizirati, bez obzira da li je u pitanju nekoliko malih predmeta ili cijela skupina. 

Jamstvo za proizvode je 2 godine!

Prostran je te prilagodljiv za sve veličine bočica te i sadrži posebnu policu za manje predmete poput dude, pumpe za izdajanje i slično. Samo 8 minuta je potrebno za sterilizaciju predmeta, te njime ubija 99.9% štetnih bacila a sadržaj je sterilan i do 24 sata ukoliko ne otvorite poklopac uređaja.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na mail: shop@gobuy.hr s priloženim kuponom i podacima za slanje dostave (Ime i prezime, adresa i broj telefona)!