[NOVO] Priprema zdravog obroka za energičan dan! Započnite jutro sa nutritivnim napitkom ili smoothiem uz Gobuy.hr i praktični MIDEA SMOOTHIE BLENDER, samo 199 kn! Dostava GRATIS za ZG!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dostava je besplatna za Grad Zagreb, za ostatak Hrvatske moguća je i naplaćuje se 35 kn, a izvršit će se u roku par dana (do 7 dana) do krajnjeg kupca! Kupon se može iskoristiti do 30.12.20.!

MIDEA Smoothie blender

Najveći hit u prehrani zadnjih nekoliko godina su različiti napitci ili smoothiji od raznovrsnih voća i povrća. Ukoliko ste i vi obožavatelji zdravih napitaka i pripremi takvih kod kuće onda je Midein smoothie blender idealan za vas! 

Jamstvo za proizvode je 2 godine!

Oštrica je od visoko kvalitetnog nehrđajučeg čelika te je time otpornija na pucanje i može usitniti čak i bademe. Jedna od prednosti ovog smoothie blendera je u posudi u kojoj odmah nakon što napraviš možeš ponijeti sa sobom samo promjeniš poklopac.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na mail: shop@gobuy.hr s priloženim kuponom i podacima za slanje dostave (Ime i prezime, adresa i broj telefona)!