BLACK FRIDAY i CRNO JAJE powered by Mastercard i Maestro kartice - 2 POLUPANSIONA za 2 osobe u Hotelu Orion 3* u Klenovniku uz izbor opcije 2 sata jahanja već od SAMO 280 KN!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BLACK FRIDAY je "najcrnji" samo na Crnom Jaju! BLACK FRIDAY ponuda samo za Mastercard ili Maestro kartice! 1 dijete do 7 godina GRATIS! U ponudi Vas očekuje i hladni narezak dobrodošlice "Zagorski pinklec" s domaćim pogačicama iz krušne peći! Kupon vrijedi do 15.04.2021.; ne vrijedi u terminima Božića i Nove godine.

HOTEL ORION 3*

Hotel Orion smješten je uz glavnu cestu Ivanec – Klenovnik. Od grada Ivanca udaljen je 2 km, od Klenovnika 3, a od Varaždina i Trakošćana 20 km.

Tomislav Marčenić Tom je trener konja i učitelj jahanja sa međunarodnim iskustvom i vlasnik šest prekrasnih, pitomih, ujahanih konja, a nalazi se na ranču u okolici Ivanca... Više o ranču doznajte ovdje!

Uz bogatu gastronomsku ponudu i širok asortiman pića svakodnevno se nude raznovrsna gotova jela, tradicionalna jela, jela od mesa i ribe, pizze i jela iz krušne peći te maštoviti specijaliteti kuće. 

Hotel raspolaže sa 23 soba, ukupno do 65 ležajeva. Sobe su moderno uređene i opremljene sa svim potrebnim za ugodan boravak. Sve sobe imaju mini bar, grijanje, klimu,sušilo za kosu i druge pogodnosti potrebne za potpuni komfor.

S terase hotela pruža se prekrasan pogled na planinu Ivanščicu i Ravnu goru koju tijekom vikenda pohodi veliki broj planinara i izletnika željnih ljepote netaknute prirode. Zakoračite i istražite planinu Ivančicu u punom jesenskom sjaju, Vrh Ivančice nalazi se na 1060 metara nadmorske visine. 

Više detalja i informacija za planinu Ivanščicu i planinarenje možete pronaći ovdje!

Uz Planinarski dom "Pasarićeva kuća", na vrhu Ivančice nalaze se i dva vidikovca. S manjeg vidikovca "Stričevo" pruža se pogled prema Ivancu, Varaždinu i Međimurju.Na najvišoj koti sagrađen je vidikovac „Piramida“, visoka 10 metara. Vidikovac je bez premca po vidiku zbog središnjeg položaja u Zagorju.