BLACK FRIDAY i CRNO JAJE powered by Mastercard i Maestro kartice - B KATEGORIJA u ZAGREBU uz Autoškolu Rubikon IV za samo 4590 kn + EXTRA NEVJEROJATNIH 1000 KN POPUSTA!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BLACK FRIDAY je "najcrnji" samo na Crnom Jaju! BLACK FRIDAY ponuda samo za Mastercard ili Maestro kartice! Karticom na RATE!!! Predavanja se održavaju na lokaciji u samom centru grada u Savskoj cesti 19 (na uglu Savske/Vodnikove)! Kupon vrijedi do 30.04.2021. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. potpisivanje Ugovora s Autoškolom!

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom Rubikon IV potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 14 dana, kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! 

Pri dolasku u autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

Kupon se može iskoristiti do 30.04.2021. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. dogovor o početku pohađanja nastave u autoškoli!

Predavanja iz PSP-a (prometnih i sigurnosnih pravila) počinju svakog utorka u mjesecu i traju dva tjedna (10 radnih dana) nakon čega možete pristupiti polaganju ispita iz PPSP-a. Kroz dva tjedna predavanja možete kombinirati jutarnje i popodnevne termine. Za točno vrijeme predavanja, molimo da nas kontaktirate.

Dogovorite se za vožnje kod željenog instruktora i automobila!

http://rubikon.hr/instruktori-aspx/

Autoškola Rubikon djeluje već duži niz godina u Zagrebu, a od 2001. godine popeli smo se na vrh ljestvice najvećih autoškola u Republici Hrvatskoj. Spoznaja da smo jedna od najvećih autoškola u Republici Hrvatskoj nam laska, ali nas i dodatno obvezuje i motivira, da i dalje uvjetima, ponudom i kvalitetom budemo u samom vrhu. Naša autoškola nastoji održati najveće europske i svjetske standarde kako u odabiru našeg kadra tako i u provođenju obuke za vozača. U svakom segmentu naše obuke, mi ćemo Vam se nastojati maksimalno prilagoditi, kako bi vaša obuka bila učinkovita, efikasna, brza i nadasve kvalitetna.

Svi naši predavači su visoko kvalificirani kadrovi ovlašteni od Ministarstva prosvjete i HAK-a za obavljanje ove specifične i zahtjevne djelatnosti. Vjerujemo da će vam svoje stručno znanje prenijeti na vrlo pristupačan i efikasan način koji će vam omogućiti u što kraćem vremenskom periodu stjecanje znanja potrebnih za dobivanje vozačke dozvole.