BLACK FRIDAY i CRNO JAJE powered by Mastercard i Maestro kartice - 2 ili 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u B & B Sky na glavnom zagrebačkom Trgu već od SAMO 479 KN!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BLACK FRIDAY je "najcrnji" samo na Crnom Jaju! BLACK FRIDAY ponuda samo za Mastercard ili Maestro kartice! U prolazu ili na odmoru, ne propustite ponudu 3 ili 4 noćenja u šarmantnom B & B Sky s pogledom na glavni zagrebački trg! Kupon se može iskoristiti do 15.12.2020.

B&B Sky smješten je na zapadnoj strani Trga bana Josipa Jelačića u srcu Zagreba i pružit će Vam bezbrižan odmor dok istražujete i upoznajete ljepote glavnoga grada...

Cijeli smještaj spaja retro i moderan dizajn te pruža poseban šarmantan ugođaj s prekrasnim pogledom na centar grada.

 

Sve sobe imaju privatne kupaonice sa sušilom za kosu i ručnicima.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti isključivo na mail bbskyzagreb@gmail.com, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije na 0914561000 ili bbskyzagreb@gmail.com!

Popijte kavu na popularnoj Tkalčićevoj ulici, uživajte u domaćim proizvodima i namirnicama tržnice Dolac, napravite obilazak Gornjega grada (katedrala, Kamenita vrata, Trg sv. Marka, Muzej prekinutih veza, Strossmayerovo šetalište...), spustite se uspinjačom na Ilicu i krenite u šoping na Cvjetnom trgu ili šetnju romantičnim Zrinjevcem... 

Uputite se bezbrižno u avanturu gradom Zagrebom na čijem se svakom uglu nalazi neka zanimljivost, povijesna priča, legenda ili sadržaj za svačiji ukus (i okus :).