BLACK FRIDAY i CRNO JAJE powered by Mastercard i Maestro kartice - 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Timeout Heritage 4* u Zagrebu već od SAMO 219 KN!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BLACK FRIDAY je "najcrnji" samo na Crnom Jaju! BLACK FRIDAY ponuda samo za Mastercard ili Maestro kartice! U prolazu ili na odmoru, doživljaj posjeta i istraživanja Zagreba bit će potpuno uz vrhunski smještaj Hotela Timeout Heritage 4* u Ilici 16 - nadomak glavnoga Trga! Kupon se može iskoristiti do 15.12.2020.

Hotel Timeout Heritage 4* Zagreb nalazi se u samom centru Zagreba te sadrži restoran, privatno parkiralište, bar i vrt. Objekt u ponudi ima uslugu consiergea i terasu. Gostima su na raspolaganju recepcija otvorena 24 sata dnevno, usluga prijevoza iz/do zračne luke, posluga u sobu i besplatan Wi-Fi.

Očekuje Vas i welcome drink - 1dl  crnog ili bijelog vina!

Sve sobe sadrže prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima te vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu. Sobe u hotelu Timeout Heritage Zagreb obuhvaćaju klima-uređaj i radni stol.

U objektu se poslužuje kontinentalni ili buffet doručak.

Popularne zanimljivosti u okolici hotela Timeout Heritage Zagreb uključuju Cvjetni trg, Zagrebačku katedralu i Muzej prekinutih veza u Zagrebu.

Prije kupnje obavezna provjera raspoloživosti s Hotelom, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije termina i sobe na broj 098 160 0123 ili mail: deals@out.city!