PodržimoNaše

Otkrijte čari Podravine! Noćenje uz doručak, piće dobrodošlice, večera uz čašu vina po osobi, desert, kupanje na gradskim bazenima Cerine, sve za 2 osobe u Hotelu Podravina*** za samo 389kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite nezaboravne trenutke u Podravini, Koprivnici u hotelu Podravina***, posjetite Hlebine, regionalni park Mura-Drava i popularno kupalište Halaš Čardu!

Ponuda uključuje za 2 osobe:

2 dana, 1 noćenje uz doručak,

dvokrevetna soba,

piće dobrodošlice na dolasku,

večera u hotelu Podravina uz čašu vina po osobi,

kupanje na gradskim bazenima Cerine,

podravski desert (bregovska pita u Podravskoj kleti)
Kupon vrijedi do 19.08.2014!!!

Svakako posjetite!

Za vrijeme boravka u hotelu Podravina*** preporučamo opuštanje uz ribolov u Turističko rekreacijskom centru Rasinja, pravom raju za aktivni odmor u zdravom i prirodnom okruženju okruženi bogatom florom i faunom i dvorcem baruna Inkeya, poslušajte tamo legendu o tragičnoj ljubavi barunice Lilly.

Preporučamo posjet kolijevci hrvatske naivne umjetnosti – Hlebinama. Posjetite također Regionalni park Mura Drava i popularno kupalište Halaš Čardu, na rijeci Dravi možete ispirati zlato, te posebni zoološki rezervat Veliki Pažut koji obiluje vrlo bogatim biljnim i životinjskim svijetom, a poznat je kao hrvatska Amazona.

Za vrijeme boravka u hotelu Podravina posjetite prekrasan koprivnički trg, te prošećite najljepšim parkom u ovim dijelovim Hrvatske.

CrnoJaje preporuča da prvo provjerite raspoloživost mjesta u hotelu i napravite predrezervaciju prije kupnje kupona na tel. 048/621-025 ili emailom na info@hotel-podravina