BLACK FRIDAY NA CRNOM JAJU samo uz Mastercard&Maestro kartice! Skoknite do Ivanić-Grada i počastite se finom pizzom u restoranu Garfield na Izletištu Petek! 2 PIZZE PO IZBORU uz 50% POPUSTA!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Samo danas uz Mastercard i Maestro kartice! BLACK FRIDAY je "najcrnji" samo na Crnom Jaju! Samo 20 minuta vožnje od Zagreba, daleko od gužve i buke, u miru i prirodi nalazi se Izletište Petek! Kupon vrijedi do 28.02.2021. (osim za termin Valentinova, 14.02.21.)!

Sportski tereni, sadržaji za djecu, vrhunska gastronomska ponuda i ugodna atmosfera čine Izletište Petek idealnim mjestom za obiteljski odmor i rekreaciju. Obzirom na širinu gastronomske ponude, veliki izbor vina, domaćih kolača, raznolikost prostora i mogućnost organizacije prezentacija, sastanaka, vjenčanja, krstitki, dječjih rođendana i svih drugih svečanosti , zadovoljit će svačiji ukus.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije dan ranije na tel: 01 2883 070, uz KOD i ID kupona po primitku!

Restoran Garfield najstariji je objekt izletišta. Uspješno radi već punih 20 godina. Čine ga tri sale, vrtna terasa, vinoteka, dječja igraonica, šank na otvorenom, roštilj i pečenjara na otvorenom.

Na restoran se nadovezuje popratni sadržaj izletišta, te se tik uz vanjski šank  prostire dječje igralište bogatog sadržaja. Ove godine obogaćena je ponuda dječjeg igrališta  trampolinom i kartingom za djecu.

Naravno, tu su i brojni sportski sadržaji namijenjeni svim dobnim skupinama, tako da se mogu pohvaliti s tri teniska terena, dva malonogometna terena, pješčanim terenom za odbojku, rukomet, rugby i  nogomet. U zimskom periodu tu su i tereni u grijanom balonu za nogomet i tenis.