BLACK FRIDAY NA CRNOM JAJU samo uz Mastercard&Maestro kartice! ALL INCLUSIVE usluga za 2 osobe u Gava Waterman Milna Resortu na 6 dana/ 5 noćenja + bazeni, saune, fitnessa... uz do 49% POPUSTA!

8 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Samo danas uz Mastercard i Maestro kartice! BLACK FRIDAY je "najcrnji" samo na Crnom Jaju! Uživajte u gradiću okrenutom zalazu sunca - Milni i udobno se smjestite u Deluxe sobi ili Junior Suite-u Gava Waterman Milna Resorta! 1. dijete do 12 god.GRATIS! Kupon vrijedi od 10.07.21. do 28.08.21.!

GAVA WATERMAN MILNA  RESORT je naselje Waterman grupacije smješteno u prekrasnoj uvali Osibova blizu naselja Milna na otoku Braču. Idealna lokacija u borovoj šumi uz samo more u kombinaciji sa modernim sobama, te mnoštvom zabavnih sadržaja  pružiti će Vam nezaboravan odmor.

ALL INCLUSIVE program hrane i pića: doručak, ručak, popodnevni kolač/čaj/točena kava, sladoled neograničeno 10:00 - 18:00 te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive barovima 10:00 - 00:00, večera.

Deluxe soba 2+1

Bračni/twin krevet s mogućnošću  jednog pomoćnog ležaja. Sadržaji u sobi: telefon, Sat TV, kupatilo sa tušem,  sef (uz doplatu), individualno kontrolirani klima uređaj, mini frižider, balkon ili terasa.  Dječji krevetić (uz doplatu).

Waterman Milna Junior Suite 2+2: 

Soba se sastoji od spavaćeg prostora sa bračnim/twin krevetom i otvorenog dnevnog prostora sa mogućnošću dva pomoćna ležaja. Sadržaji u sobi: telefon, Sat TV, kupatilo sa tušem,  sef (uz doplatu), individualno kontrolirani klima uređaj, mini frižider, balkon ili terasa.  Dječji krevetić (uz doplatu).

Waterman Milna Suite Bungalow 2+2

Ovo je jedan od najpopularnijih vrsta soba u Waterman Milna koji Vam nudi dodatke koji će u potpunosti zaokružiti udobnost odmora! Sadržaji: terasa, king size krevet u sobi, dva kauča na razvlačenje u dnevnoj sobi, stolić za kavu, odvojena spavaća soba, odvojena kupaonica s tušem, LCD TV sa SAT-om, klima, sef, izravna telefonska linija,hladnjak,sušilo za kosu,soba za nepušače.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: 

neograničeno korištenje 2 vanjska bazena za odrasle i odvojenog bazena za djecu sa slatkom vodom, unutarnjeg bazena sa slatkom vodom, sauna, unutarnji i vanjski fitness sa spravama, boćalište, luk i strijela, mini golf, stolni tenis, jedan multifunkcionalni vanjski sportski teren sa opcijama igranja - tenis teren tvrda podloga, odbojka, košarka, badmington, rukomet, futsal, mini klub program za djecu od 4 do 12 godina (najmanje 3 sata dnevno), vanjsko dječje igralište, animacijski program za djecu i odrasle, vodeni sportovi - pool bikes, pedal boat, kayak, aqua bouncer, besplatne ležaljke i suncobrani na bazenima i na plaži (ograničen broj), 1 put tijekom boravka BBQ večera (uz prethodnu rezervaciju), besplatan transfer od hotela do centra Milne minimalno 4 puta na dan, besplatan parking, besplatan WiFi.

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Napomene za djecu: 1 dijete do 12 godina u 1/2+1 sobi sa dvoje odraslih gratis, drugo dijete do 12 godina (spava s roditeljima u krevetu) plaća 150 kn dnevno (plaćanje na recepciji). 1 dijete do 12 godina u 1/2+2 sobi sa dvoje odraslih gratis, drugo dijete do 12 godina 75 % popusta na Crno jaje cijenu sobe(plaća se na recepciji). Osoba 12 godina i starija: treća osoba u 1/2+1 sobi, te treća i četvrta osoba u 1/2+2 sobi, svi spavaju na pomoćnom ležaju i svi imaju 60 % popusta na Crno jaje cijenu sobe(plaća se na recepciji).

MILNA Milna je povijesni gradić smješten na zapadnom dijelu otoka Brača. Okrenuta zalazu Sunca, zaštićena od jakih vjetrova i osvježavana ljetnim maestralom, Milna je umirujuće utočište za ljude i brodove. Milna je jedno od najskladnijih ‘malih mista’ baroknog urbanizma u Dalmaciji, oaza sredozemne kulture življenja, bogate pomorske, ribarske i vinogradarske prošlosti.