[28.11.-29.11.] Abeceda ljepote predstavlja Festival estetike ONLINE! Doznajte novosti estetske industrije i unaprijedite poslovanje uz 12 renomiranih predavača, ulaznica samo 129 kn/ osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U programu koji će trajati 3 sata naučite kako pripremiti svoje poslovanje za iduću godinu i dobiti niz korisnih savjeta iz područja ljepote, zdravlja, estetike. Uz kupon se možete ulogirati na kanal do 30.12.20.!

Sudjelovanje na kongresu je putem zaključanog YouTube kanala, link s kodom dobiti ćete mailom po uplati, a isti će biti dostupan od 28.11. do 28.02.2021.!

Ove godine Festival estetike neće se održati na klasičan način sa izlagačima, nego samo u edukacijskom dijelu uz unaprijed dogovorene sudionike, a svima ostalima svoje predstavljanje omogućili smo digitalno. Učinili smo da razmjena informacija i predstavljanje najnovijih trendova u estetici i beauty industriji nikad ne bude dostupnija i povezanija u segmentu poslovanja: distributer-salon - krajni klijent putem online platformi.

PREDAVAČI:Ivica Zanetti - retrospektiva frizura i salona nekad i sad u novo normalno doba, te nadolazeći trendovi frizura u 2021. godini • Silva Stojanović – make up u doba korone • dr.Matija Miletić – kako rješiti problem sa spuštenim kapcima • dr.Sanja Jeleković – kako pravilno njegovati svoje lice • Tomislav Vrbanec - kako pravilno izabrati parfem • Kristina Vezaj - dali je prehrana uzrok stresa,bolesti i depresije • Dubravka Orlić Bašlin – kako koristiti eterična ulja u antivirusnoj zaštiti zdravlja • Dorotea Tutnjević – život u Skandinaviji i utjecaj kisika na kožu • Natalija Crnički – pripremite svoje salone za digitalno doba • od ostalih predavača saznajte više o tome zašto je bitno prvo majčino mlijeko,naučite tehnike masaže koju možete primjeniti u svom domu ili u svom profesionalnom salonu.

Kozmetika za njegu lica i tijela
Cilj nam je da ponuda na Festivalu estetike ispuni očekivanja i najzahtjevnijih posjetitelja. Naglasak stavljamo na profesionalnu ponudu, predstavit ćemo top linije za njegu lica i tijela u svijetu. Profesionalci, posjetite predavanja na Festivalu, educirajte se i novim saznanjima privucite veći broj klijenata u svoje salone.

Ako pak kupujete kozmetiku za sebe, a ne znate koju odabrati, koristite savjete profesionalca jer ćete tako svojoj koži dati najbolje za zdravlje i ljepotu.

Provjerite najnovije trendove u svijetu ljepote i zdravlja, budite i Vi dio Abecede ljepote!

Dodatna pogodnost za kupce Crnog Jajeta: 20 % popusta na parfem `Abeceda ljepote 50 ml` i gratis online magazin!