[NOVO!] SMASH IT - 1. soba za razbijanje u Hrvatskoj! Ispucaj se, riješi stresa, zabavi i opusti uz paket "Stvarno mi se razbija PLUS" u Smash It sobi u Zagrebu uz 54% popusta - samo 199 kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želiš se riješiti stresa ili zabaviti na totalno drugačiji način? Dođi u Smah It sobu i razbijaj! Paket mogu koristiti do četiri osobe i uključena je zaštitna oprema za sve! Kupon vrijedi do 31.03.2021.

ZAŠTO DOĆI K NAMA?

Osim što ćeš se dobro zabaviti i brzo opustiti, nećeš morati ništa pospremati, a razbijaš u sigurnim i kontroliranim uvjetima! ;)

PAKET STVARNO MI SE RAZBIJA PLUS

Sadrži jednu elektroničku stvar većih dimenzija (poput najvećeg printera sa slike), četiri tanjura, deset malih i četiri velike staklenke.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije termina uz KOD i ID kupona na broj 097/6111-888 ili mail info@smashit.hr!

U cijenu paketa uključena je zaštitna oprema koja može pokriti cijelo tijelo. Ono što je obavezno je zaštita za oči. U svemu što radiš postoji rizik, ali kod nas si sigurniji nego na nekim normalnim sportskim aktivnostima.

Paziš na sebe. Postoji zid u koji možeš bacati stvari koje su predmet razbijanja, jedino što nije dozvoljeno je udaranje zidova.