Idealan poklon vašim klincima za Božić! Razveselite ih izborom dječje guralice na četiri kotača ili dječjeg bicikla bez pedala u raznim bojama uz Boss Shop za samo 199 kn!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ove godine pripremite zabavan, a praktičan poklon kojim će vaši klinci biti oduševljeni, bilo kada i bilo gdje! Kupon se može iskoristiti do 30.12.2020.

BICIKL BEZ PEDALA - CRNI / BIJELI / CRVENI

Kao što znamo, učenje vožnje bicikla podrazumijeva dobru ravnotežu i koordinaciju. Poticanje djeteta da razvije ova područja ključno je za učenje brzog i sigurnog bicikliranja. 

Kožno sjedište ergonomskog dizajna osigurava maksimalnu udobnost djece prilikom vožnje. Gume su izrađene od kvalitetne plastike, a okvir od čelika – klinci će uživati u vožnji na otvorenom, ali i u zatvorenim prostorima jer gume ne oštećuju površine.

Namijenjen uzrastu od 2 do 6 godina. Visina bicikla: sjedalo 30 – 40 cm, volan – podesiv po visini.

Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku, a plaća se dodatno i organizira po dogovoru sa Boss Shopom.

DJEČJA GURALICA NA 4 KOTAČA - PLAVA / CRVENA

Ovaj visokokvalitetni MINI dječji bicikl s balansom bez pedala savršen je za malu djecu da polako sami započnu osjećati ravnotežu. 

Zahvaljujući ergonomskom dizajnu sjedište je ugodno za mališane, okvir je stabilan i siguran te će najmlađi u trenu savladati održavanje ravnoteže, koordinaciju pokreta i pri tom uživati. Kotači su izrađeni od materijala koji ne oštećuje površine tako da ni kiša neće omesti zabavu, nego samo stazu za vožnju premjestiti u vaš dom.

Dodatna mogućnost: usluga pakiranja izabranog bicikla ili guralice u iznosu 35 kn (dogovor i nadoplata sa Boss Shopom).

Namijenjen uzrastu od 12 do 36 mjeseci. 

ODMAH po kupnji i primitku kupona (uz KOD i ID) obavezno dostaviti kupon i podatke za dostavu putem maila info@boss-shop.hr!