Darojković Promet vodi Vas na ADVENT u OPATIJU i TRSAT uz 1-dnevni izlet busom istražite bajkovite parkove, oduševite se ljepotama dekoracija i gastronomskim specijalitetima, samo 109 kn/ osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: 06.12.2020.(OTKAZANO), 19.12.2020.(OTKAZANO), 27.12.2020.

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Dugog Sela i unaprijed dogovorenih stanica u Zagrebu u 09:00h. Vožnja autocestom preko Karlovca i Gorskog kotara u smjeru Opatije..
Pri dolasku u grad, slijedi slobodno vrijeme za uživanje u mirisima, zvukovima i okusima adventskog sajma.

U vrijeme Adventa, Opatija postaje najljepša blagdanska slikovnica. Miris cimeta, punča i kuhanog vina, zvuk božićne glazbe u parkovima i na ulicama, divovski Orašari ispred Ville Angioline, stoljetni čempresi obasjani sjajem lampica i mnogi drugi ukrasi pratit će Vas u šetnji gradom i opatijskim parkovima, koji će ove zime podsjećati na kraljevstvo iz dječje mašte. U parku Angiolina moći ćemo pogledati izložbu krinolina i klasičnih haljina izrađenih isključivo od prirodnih materijala, grana lovora, crnogorice i palmi, specifičnih za ovo podneblje. U predvečerje vaj park postaje svjetlosno-glazbena pozornica na otvorenom. Uz zvukove baletne bajke Orašar, ali i drugih klasika, Opatija će svjetlosnom simfonijom svoje posjetitelje provesti kroz božićni svijet raskoši, šarenila, veselja i mašte.

Oko 16:00 sati, okupljanje grupe i vožnja prema Trsatu i Trstskoj gradini, koja će i ove godine dočekati posjetitelje ogrnuta plaštem božićnih lampica. Unikatne božićne dekoracije i ručno izrađene jaslice i ovog će Adventa udahnuti božićni duh stoljetnoj trsatskoj dami. Nad gradom Rijekom će se ponovno nadviti veličanstvena Votivna kruna, ujedno i najveća u Europi.

Nakon okupljanja grupe, oko 19:00 sati, krećemo natrag prema Zagrebu i Dugom Selu.