Darojković Promet vodi Vas na ADVENT u RIJEKU uz 1-dnevni izlet busom uživajte u blagdanima na veselom Korzu uz kulturno-zabavni programi i šarenu štandovsku ponudu, za samo 109 kn/ osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: 06.12.2020. (OTKAZANO), 19.12.2020. (OTKAZANO), 27.12.2020.!

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Dugog Sela i unaprijed dogovorenih stanica u Zagrebu u 09:00h. Vožnja autocestom preko Karlovca i Gorskog kotara u smjeru Rijeke.
Po dolasku, razgled najvažnijih znamenitosti naše najveće pomorske luke s pratiteljem putovanja.  Slobodno vrijeme za šetnju  adventskim sajmom i vlastite programe.

Ovogodišnji Rijeka Advent zasjat će u punom sjaju na brojnim gradskim lokacijama. Svjetlosna dekoracija pružit će nam blagdanski ugođaj, unijet toplinu i svjetlost, proširiti pozitivnu energiju i razveseliti svakog posjetitelja. Skoro 500 tisuća lampica, koje će se protezati kilometrima, obasjat će gotovo svaki kutak grada, najavljuje Turistička zajednica.

Oko 17:00h, okupljanje grupe i vožnja prema Trsatu i Trsatskoj gradini  koja će i ove godine dočekati posjetitelje ogrnut plaštem božićnih lampica. Unikatne božićne dekoracije i jedinstvene ručno izrađene jaslice i ovog će Adventa udahnuti božićni duh stoljetnoj trsatskoj dami. Nad gradom će se ponovno nadviti veličanstvena Votivna kruna, ujedno i najveća u Europi.

Nakon okupljanja grupe, oko 19:00h, krećemo natrag prema Zagrebu i Dugom Selu.