BLACK FRIDAY na Crnom Jaju uz Mastercard&Maestro! Wellness odmor u Baškoj Vodi! Villa Verica poziva Vas na 3 dana/ 2 noćenja za 2, 4 ili 6 osoba ovisno o izboru smještaja uz do 31% POPUSTA!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BLACK FRIDAY je "najcrnji" na Crnom Jaju, powered by Mastercard&Maestro kartice! Samo danas uz Mastercard u Maestro kartice! Djeca do 3 god. GRATIS! Na raspolaganju Vam je pet opcija smještaja, odaberite željenu! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.04.21. do 30.06.21.!

VILLA VERICA

Smještena je u najatraktivnijem dijelu Baške Vode, u podnožju planine Biokovo.
Pored plaže i samo 200 metara od centra Baške Vode.


Baška Voda je jedna od najpopularnijih destinacija u Hrvatskoj, s dugogodišnjom ugostiteljskom tradicijom. Vila Verica***/**** je smještena u najatraktivnijem dijelu ovog gradića u podnožju planine Biokovo, na samoj plaži, 200 metara od centra Baške Vode, a odmah pored aparthotela Milenij****.


U vili je 7 apartmana i 12 studija pogodnih za smještaj 2 do 6 osoba. Svi su klimatizirani i imaju kuhinju, TV sa satelitskim programima te balkon s pogledom na more ili na park prirode Biokovo.


Gosti mogu koristiti sve sadržaje susjednoga aparthotela Milenij****: a la carte restaurant, pizzeriju i cafe bar; otvoreni bazen, mini-fitness, saunu, jacuzzi, kozmetički salon, salon za masažu, Internet cafe, sef, faks, čuvanje prtljage i podzemnu garažu. S balkona se pruža savršen pogled na more i poluotok Sveti Petar, a dio soba nudi prekrasnu panoramu parka prirode Biokovo.


Djeca do 3 godine bez doplate uz mogućnost korištenja besplatnog dječjeg krevetića!

SMJEŠTAJ

Studio premium apartman
Veličine 18 m2. U studiju se nalazi francuski ležaj, fotelja na razvlačenje, mini-kuhinja, kupaonica s tušem, balkon s pogledom na planinu Biokovo ili na more, SAT TV, Wi-Fi Internet pristup i klima uređaj.


Comfort studio apartman 
Maksimalnog kapaciteta za do 4 osobe, veličine 30m2.
Apartman ima balkon s pogledom na more, kuhinju (kuhalo vode, mikrovalna pećnica, ploča za kuhanje 2 ringa, hladnjak, napa), tuš, sef, TV 101 cm, radio s budilicom, telefon, klimu, mini bar, sušilo za kosu, glačalo, dasku za glačanje, krevet 180*200, sofa.


Comfort apartman
Maksimalnog kapaciteta za do 4 osobe, veličine 38m2.
Apartman ima spavaću sobu, kupaonu, dnevni boravak s kuhinjom (kuhalo vode, mikrovalna pećnica, ploča za kuhanje 4 ringa, hladnjak, napa), balkon s pogledom na more, tuš, sef, TV 101 cm, radio s budilicom, telefon, klimu, mini bar, sušilo za kosu, glačalo, dasku za glačanje, krevet 180*200, sofu na razvlačenje za 2 osobe.


Comfort premium apartman
Maksimalog kapaciteta za do 4 osobe, veličine 43 m2.
Apartman ima spavaću sobu, kupaonu, dnevni boravak s kuhinjom (kuhalo vode, mikrovalna pećnica, ploča za kuhanje 2 ringa, hladnjak, napa), balkon s pogledom na more, tuš, sef, TV 101 cm, radio s budilicom, telefon, klimu, mini bar, sušilo za kosu, glačalo, daska za glačanje, krevet 180*200, sofa na razvlačenje za 2 osobe.


Premium apartman
Apartman se sastoji od spavaće sobe s francuskim ležajem, dnevne sobe s 2 sofe na razvlačenje, SAT TV-om, Wi-Fi Internet pristupom i klimom, kuhinje, kupaonice s tušem, a tu je i balkon s pogledom na more.

Obavezno prije kupnje provjeriti slobodne termine na 021/620-305 ili 021/ 620-644! Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail reservations@aparthotel-milenij.com uz broj kupona po aktivaciji kupona!