[BLACK FRIDAY!] Samo danas i uz Mastercard u Maestro kartice! Riješite se dlačica na tijelu laserskim sustavom SHR! Studio ljepote Manuela u Zagrebu: 50 tretmana E light - SHR metodom uz 95% POPUSTA!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BLACK FRIDAY ponuda samo za Mastercard ili Maestro kartice! BLACK FRIDAY je "najcrnji" samo na Crnom Jaju! Probale ste sve: brijače, pincetu, električne depilatore...SHR sistem je posljednja generacija laserskih sustava koja daje brže i bolje rezultate, te je posve bezbolna! Kupon se može iskoristiti do 28.02.2021.

SHR metoda najveća je revolucija u dugotrajnom uklanjanju neželjenih dlačica!

Radi na principu postepenog zagrijavanja dermisa LASEROM do temperature koja efikasno oštećuje folikul dlake i spriječava ponovni rast, bez ikakvih štetnih posljedica po okolno tkivo. 

Potvrđeno je da je SHR tretman značajno manje bolan od drugih tretmana laserskog uklanjanja dlačica, mnogo efektivniji i bez neugodnih nuspojava, a naročito je efikasan kod klijenata tamnije kože.

Posebnosti SHR (Super Hair Removal) metode su:

- tretiranje svih vrsta dlačica (tamnije i svjetlije) i na svim tipovima kože

- potreban je manji broj tretmana

- nema popratnih pojava nakon tretmana

- izrazito brzi tretmani koji do 50% kraće traju zahvaljujući većoj površini nastanka i načinu rada.

VAŽNO! 15 dana prije tretmana dlake se ne smiju: izbjeljivati, čupati pincetom i depilirati voskom da se ne bi oštetio korijen dlake. U tijeku pripreme i za svo vrijeme trajanja tretmana, dlačice se mogu uklanjati samo sa površine kože (nožicama, brijačem ili depilacijskom kremom)!