BLACK FRIDAY NA CRNOM JAJU samo uz Mastercard&Maestro kartice! Fantazija sunca i mora u 2021. na 3 dana/2 noćenja za 2 osobe u hotelu Osejava**** u Makarskoj očekuje Vas uz 40% POPUSTA!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Samo danas uz Mastercard u Maestro kartice! BLACK FRIDAY je "najcrnji" samo na Crnom Jaju! Luksuzni odmor uz more u hotelu kojeg je poznati TripAdvisor 2012.god. uvrstio među 10 najekstravagantnijih hotela na svijetu! Djeca do 2 g. GRATIS! Kupon vrijedi od 17.04.21. do 03.07.21.

Hotel Osejava**** mjesto je tradicije i uspomena. Na istim temeljima, još daleke 1929. otvoren je istoimeni prethodnik, koji je godinama slovio za najugledniji makarski hotel. Među mnoštvom gostiju, koji su mu se godinama vraćali, mnoga su poznata imena, poput Tina Ujevića ili nobelovca Alberta Moravie, ali i češkog državnika Jana Masaryka i mnogih drugih. Na tu slavnu tradiciju oslanja se i današnja Osejava.


Obavezna najava i provjera termina prije kupovine kupona na 021/ 604-300 ili na e-mail hotel@osejava.com, te potvrda rezervacije uz KOD i ID kupona po primitku.

U ovaj hotel s četiri zvjezdice, u njegovih 45 soba i 5 apartmana, arhitekturom, fotografijama i dizajnom, diskretno su unešene kale i kalete, uličice, prizori i detalji Dalmacije. Tekstura kamenog zida i patina starih vrata od konobe, cvjetovi bugenvilije, odjeća na sušilu. 

Sobe, kao i interijer cijeloga hotela, tako postaju male urbane vinjete dalmatinske arhitekture, a fotografski murali poetiziraju interijer. Nejasna granica između stvarnosti i fantazije, fantazije onog Sredozemlja kojeg poznajemo iz knjiga i filmova.

Sobe su, treba li posebno naglašavati komforne i suvremeno opremljene: AC, SAT TV, PAY TV, Internet, telefon, minibar, sef i sušilo za kosu.

Nagradite sebe luksuznim odmorom uz more u hotelu kojeg je poznati TripAdvisor 2012. godine uvrstio među 10 najekstravagantnijih hotela na svijetu!