Top ponude za vaše osobno vozilo! Poliranje farova, vanjsko pranje + čišćenje glinom / zaštita voskom ili komplet u Autopraonici Zagrepčanka u Zagrebu već od samo 99 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izdvojite vrijeme za svog limenog ljubimca i pružite mu potrebno čišćenje, pranje ili zaštitu! Kupon vrijedi do 31.12.2020.

Izaberite između slijedećih ponuda:

Ponuda 1: Poliranje farova

Ponuda 2: Vanjsko pranje i zaštita vozila voskom

Ponuda 3: Vanjsko pranje i čišćenje laka glinom

Ponuda 4: Vanjsko pranje, čišćenje laka glinom i zaštita voskom

VANJSKO PRANJE I ZAŠTITA VOZILA VOSKOM - dodatna zaštita laka vozila nakon temeljitog vanjsko pranja vozila. Omogućuje veću postojanost laka, pojačava izdržljivost na zaprljanja i oštećenja te ima impregnacijski učinak, a vozilu daje dodatan sjaj i izražaj. Preporučljivo jednom u tri mjeseca kako bi lak ostao postojan, a zaprljanja minimalna.

VANJSKO PRANJE I ČIŠĆENJE LAKA GLINOM - čišćenje svih zaprljanja koja se nalaze na laku automobila (poput kamenca, piknica, itd.), a koja se ne mogu otkloniti redovnim pranjem vozila. Za redovno održavanje laka preporučljivo očistiti lak glinom jednom u 6 mjeseci kako bi lak ostao postojan i kako ne bi došlo do daljnjih trajnih oštećenja uzrokovanih trenutnim vidljivim i nevidljivim zaprljanjima.

VANJSKO PRANJE, ČIŠĆENJE LAKA GLINOM I ZAŠTITA VOSKOM - kompletna usluga čišćenja i zaštite vozila. Temeljito skidanje vidljivih i nevidljivih zaprljanja na automobilu te nanošenje voska koji će vozilu dati dugotrajniji sjaj i čistoću od običnog pranja.

Usluga brušenja farova naplaćuje se dodatno. Trajanje poliranje farova je 2-3h, s brušenjem 3-5h.

Adresa: Autopraonica Zagrepčanka, Savska 41, Zagreb; radno vrijeme: 7-16h ili prema dogovoru.

Kupon vrijedi za 1 osobni automobil. Ponuda vrijedi za osobna vozila (za monovolumen i SUV obračunava se nadoplata).

Autopraonica i vulkanizerski servis nalaze se u sklopu garaže poslovnog objekta Zagrepčanka. Više od dva desetljeća rada i na tisuće zadovoljnih korisnika potvrda su naše kvalitete i predanog rada. Godine iskustva i partnerstva kako s pojedinačnim korisnicima tako i s brojnim renomiranim privatnim i javnim tvrtkama potvrda su profesionalnog rada i pružanja usluga u pranju automobila te vulkanizerskim uslugama. Sva pranja obavljamo isključivo ručno uz korištenje ekološki prihvatljivih i bio-razgradivih sredstava za pranje i čišćenje. Briga i održavanje vaših automobila naš je posao!

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA TERMINA 2 dana unaprijed telefonskim putem 0992233080 ili putem e-maila autopraonicazagrepcanka@gmail.com!