BLACK FRIDAY i CRNO JAJE powered by Mastercard i Maestro kartice - kompletna usluga čišćenja i zaštite vozila uz Autopraonicu Zagrepčanka u Zagrebu za SAMO 199 KN!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BLACK FRIDAY je "najcrnji" samo na Crnom Jaju! BLACK FRIDAY ponuda samo za Mastercard ili Maestro kartice! Kupon vrijedi do 31.12.2020.

Temeljito skidanje vidljivih i nevidljivih zaprljanja na automobilu te nanošenje voska koji će vozilu dati dugotrajniji sjaj i čistoću od običnog pranja!

Ponuda vrijedi za osobna vozila.

Adresa: Autopraonica Zagrepčanka, Savska 41, Zagreb; radno vrijeme: 7-16h ili prema dogovoru.

Autopraonica i vulkanizerski servis nalaze se u sklopu garaže poslovnog objekta Zagrepčanka. Više od dva desetljeća rada i na tisuće zadovoljnih korisnika potvrda su naše kvalitete i predanog rada. Godine iskustva i partnerstva kako s pojedinačnim korisnicima tako i s brojnim renomiranim privatnim i javnim tvrtkama potvrda su profesionalnog rada i pružanja usluga u pranju automobila te vulkanizerskim uslugama. Sva pranja obavljamo isključivo ručno uz korištenje ekološki prihvatljivih i bio-razgradivih sredstava za pranje i čišćenje. Briga i održavanje vaših automobila naš je posao!

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA TERMINA 2 dana unaprijed telefonskim putem 0992233080 ili putem e-maila autopraonicazagrepcanka@gmail.com!