Glazbena kuća i Crno Jaje potiču tvoju kreativnost! Počni i nauči svirati gitaru u udobnosti svoga doma sa Glazbenom Kućom uz ONLINE TEČAJ SVIRANJA GITARE za samo 390 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz poduke dobro poznatog gitaristu MARKA OSMANOVIĆA iz Cota G4 započni svoje putovanje u sviranju najpopularnijeg instrumenta i postani glavna faca u društvu! Kupon vrijedi do 28.02.2021.

Marko Osmanović iz Cota G4 koji se glazbom bavi već 25 godina aktivno predaje gitaru zadnjih 10 godina i kroz svoje predavačko iskustvo osmislio je tečaj koji je namijenjen upravo za početnike. 

Kroz set od 10 epizoda proći ćemo akorde, ritmove, vježbe i pjesme, a važno je napomenuti kako ćemo svaki akord i ritam upotrijebiti kroz primjere popularnih domaćih i stranih pjesama kako bi učenje gitare bio zabavan opušten i produktivan proces. Samo sat vremena tečaja dijeli vas od sviranja prve pjesme, stoga krenimo na online tečaj gitare za početnike.

Više o online tečaju pogledajte ovdje!

O UDRUZI

Glazbena Kuća, udruga za promicanje glazbene i tehničke kulture nudi svojim članovima prostor za glazbenu edukaciju, održavanje probi, vježbaone u kojima pojedinci uče svirati instrument, a glazbene skupine vježbaju prije svojih nastupa, stvaraju autorsku glazbu, snimaju svoje uratke na profesionalnoj razini i nastupaju u našem dvorištu prezentirajući svoju autorsku glazbu.

Naša misija je vrlo jasna - Pružiti punu uslugu glazbenicima i rješenje za sve njihove probleme. Svaki grad treba imati ovakvo mjesto za okupljanje istomišljenika koji šire ljubav i pozitivnu energiju.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO kontaktirati Glazbenu Kuću putem mail-a tecajgitare@glazbenakuca.com s osobnim podacima (ime, prezime, e-mail, KOD i ID kupona) i priloženim kuponom! Nakon toga pričekati e-mail obavijest o postupku kreiranja računa na portalu Glazbene Kuće i uputama za pristup tečaju.