Očaravajuća priroda i čisti planinski zrak na Bjelolasici u Gorskom Kotaru idealna su oaza na 3 dana/ 2 noćenja ili 6 dana/ 5 noćenja za 4 ili 6 osoba u apartmanima Lara...već od samo 649 kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite svoju opciju po broju osobu i noćenja! Kupon vrijedi za 4 - 6 osoba! Kupon za ponudu vrijedi do 31.03.2021.

Apartmani Lara

Sadržaji: Wi-Fi, TV, grijanje,grijanje na peć na drva ili kamin na drva, unutarnji kamin, besplatan parking u sklopu smještaja, kuhinjski prostor, spavaća soba i kupaonica, sušilo za kosu, posteljina.

Dodatne pogodnosti: besplatan parking i uključena boravišna pristojba, posteljina i ručnici su također uključeni u cijenu!

Bjelolasica kao najviša planina Gorskog kotara, nalazi se unutar gorja Velika Kapela, s vrhom Kula i planinom Klek, kao i strogim prirodnim rezervatima: Bijele stijene i Samarske stijene.



Bjelolasica

Ime je dobila po uskome svijetlom hrptu koji se ističe iznad šumskog pojasa osobito kad je pod snijegom. Dugačka 7 km, vrlo strmih strana, obiluje prostranim i gustim šumama prošaranim vapnenačkim stijenama i prostranim livadama, a šumski putovi i ceste povezuju ih u jedinstveni kaleidoskop šuma i proplanaka pružajući nezaboravan doživljaj ljubiteljima prirode, pješačenja, biciklizma i drugih aktivnosti. 

Prvi zapisani planinarski uspon, uglavnom ogulinskih časnika, datira iz 1862. godine.S Bjelolasice se pruža prekrasni pogled na: Velebit, Ličku Plješivicu, otoke Krk, Cres, Lošinj, Kvarnerski zaljev…Ski-centar Bjelolasica je idealno mjesto za odmor, skijanje, bordanje i sport tijekom cijele godine u prekrasnom prirodnom okruženju Gorskog kotara.

Ukoliko ste željni akcije Bjelolasica Vam nudi rafting na brzim rijekama, brdski bicikl po divljim šumskim stazama ili planinarenje idiličnim krajolicima, terensko jahanje i lovni turizam.