NOVA GODINA 2021. uz prvoklasni odmor u Hotelu Amphora 4* u živahnom Splitu na 4 dana/ 3 noćenja s doručkom uz jedinstveno wellness & spa uživanje, sve za 2 osobe i samo 1659 kn!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Novootvoreni hotel veličanstveno se udiže povrh popularne splitske plaže i pruža Vam panoramske morske prizore za nezaboravna jutra! Krenite u Novu Godinu s pozitivnom energijom :) Ponuda se može iskoristiti isključivo od 30.12.20. do 03.01.21.

HOTEL AMPHORA****

Hotel je smješten na plaži Žnjan, rekreacijskoj zoni u gradu Splitu s pogledom na Jadransko more. Hotel Amphora nudi panoramski pogled na more i obalu Dalmacije. Samo 30 minuta vožnje od Međunarodne zračne luke Split i 30 minuta hoda od centra grada (autobusno stajalište je ispred hotela), Amphora je idealno odredište za nadahnuće i za slobodno vrijeme i za poslovne putnike. 

Uz jedinstvenu panoramsku terasu s pogledom na more, hotel Amphora otkriva neočekivane i izvanredne poglede. Tri bazena i lounge bar potiču goste na opuštanje i uživanje u istinskom bijegu. Fitness sala i kozmetički salon omogućavaju gostima da ostanu u vrhunskoj formi. 206 soba i apartmana nude vrhunski namještaj za apsolutnu udobnost i besplatan Wi-Fi pristup kako biste ostali povezani. Sobe i apartmani uređeni su u suvremenom, intimnom stilu, a svi imaju balkone s nevjerojatnim pogledom na more.

Ponuda uključuje: 4 dana uz 3 noćenja u dvokrevetnoj sobi + 3 x bogati buffet doručak + neograničeno uživanje u Oleum wellness & spa (zatvoreni bazen, turska kupelj, finska sauna, mediteranska sauna, Kneip i fitness) + besplatan parking + besplatan wi-fi, sve za 2 osobe.

Spa & Wellness centar OLEUM
Uz vrhunski fitness centar, umirujući spa, unutarnji i vanjski bazen, naći ćete luksuznu oazu i za opuštanje. Vaše opuštanje je središnja točka, a u bogatoj ponudi možete pronaći usluge pomlađujućih masaža, lica, pilinga tijela, njege noktiju i više usluga. Spa i wellness centar OLEUM gostima nudi finsku saunu, mediteransku saunu (biljna kupka), tursku kupku, tretmane za lice i tijelo te masaže (uz potrebnu prethodnu najavu).

Tim profesionalaca pobrinut će se da dobijete neke od najboljih tretmana lica i tijela u Hrvatskoj, koristeći samo najbolje proizvode koji djeluju u sinergiji s prirodom. Uživajte u opuštajućoj atmosferi, profesionalnom osoblju i luksuznim sadržajima OLEUM-a. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

A la carte restoran Amphora
Ako tražite veliku raznolikost, slane okuse i slatke mirise, restoran Amphora je mjesto koje treba biti. Nudi autentičnu kuhinju i savršen ambijent s a la carte i postavljenim izbornicima. 

SMJEŠTAJ
Značajke sobe: površine 25 m2, klimatizirane s balkonom. Sadržavaju krevet i maximalnog kapaciteta do 3 osobe ( 1 bračni krevet i 1 dječiji krevet), kupaonu (sušilo za kosu je uključeno), također u sobi imate sef i glačalo te dasku za glačanje.

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail reservations@safirhoteli.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.