Vikend ili tjedni wellness predah u Hotelu Sport 4* u Ivanić Gradu uz rusku saunu, unutarnji bazen i osvježenje uz bačvu s hladnom vodom... uz do 60% popusta i od samo 55 kn/ osobi!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nadomak Zagrebu opustite se uz vikend ili tjednu opciju, a o svakoj više pogledajte u nastavku! Kupon vrijedi do 30.01.2021.! Predivan hotel je unutar ZAGREBAČKE ŽUPANIJE!

Dobrodošli u moderan i luksuzan  Hotel Sport**** u Ivanić Gradu koji je smješten u ugodi prirodne tišine i mira, te time predstavlja idealno mjesto za Vas, Vašu obitelj i poslovne partnere.

Mjesto za potpuno opuštanje svakoga dana možete pronaći u Wellness centru hotela Sport gdje Vam osim standardne ponude masaža, tretmana  vrhunskom kozmetikom, solarija, unutarnjeg bazena sa protustrujnim plivanjem, te 4 saune, u sklopu kozmetičkog salona nudimo mogućnost tretmana na jednom od kozmetičkih aparata (anticelulitni programi, depilacija, kavitacija...) koji će Vam omogućiti da izgledate onako kako ste oduvijek željeli.

Saune /finska, bio, infra i parna; hladni tuševi, ledomat, hladni bunar; grijane klupe, knaip/ za opuštanje i blagotvorni utjecaj na tijelo uz wellness terapeuta koji izvodi programe u saunama.

Programi petkom, subotom i nedjeljom u 17:00, 18:00 i 19:00h u Ruskoj sauni (pivski, voćni I ledeni program)!

Bazen sadrži hidromasažne mlaznice (stojeće i sjedeće), protustrujno plivanje te masažni slap. Uz bazen možete se odmoriti na ugodnim ležaljkama i uživati uz šum vode. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!