Snaga wellness odmora na 2 dana/ 1 noćenje s POLUPANSIONOM koji uključuje tematsku večeru `Dani bakalara` u Hotelu Malin na Krku za 2 osobe uz uživanje u wellness&spa i parking!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Morski šarm i tople note uz neodoljivu i bogatu ponudu! Provedite kvalitetno vrijeme s najdražima! Kupon se može iskoristiti isključivo do 27.12.20.!

Srdačno Vas pozivamo na otok Krk
Nudimo Vam najbolje što imamo: kvalitetan smještaj korak do mora, tradicionalnu hranu pripremljenu na moderan način, pomno birana vina, klapsku pjesmu i zabave na plaži, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir. Iskreno Vam pružamo ruku dobrodošlice, simbol brige i ljubavi za drugog čovjeka.

Hotel Malin, okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je "nadohvat ruke".

Ponuda uključuje: 2 dana/ 1 polupansion (1 x bogati doručak s uključenim pićem; 1 x tematska večera "Dani bakalara" u restoranu Royal), smještaj u dvokrevetnoj sobi s balkonom na morskoj strani + 1 x korištenje sauna u trajanju od 1 sata (finska, turska, infrared s zidom od himalajske soli i bio sauna) + besplatan parking (ovisno o raspoloživosti) + besplatan WIFI, sve za 2 osobe.

Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin Vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…

Dvokrevetna soba (24 - 27 m2)
Klimatizirana i opremljena SAT TV, telefon, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja. Pomoćni ležaj je prikladan za treću odraslu osobu ili dvoje djece do 12 godina (sofa na razvlačenja 120 x 200 cm).

Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju GRATIS, nadoplata za večeru 100,00 kn, plaćanje na licu mjesta! Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

Nezaboravno wellness iskustvo u hotelu Malin
Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to! Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ! BAZEN NIJE TRENUTNO DOSTUPAN KUPCIMA radi sigurnosnih mjera!

Otok Krk 
Otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima. 
Sedam gradova kaštela – sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana – knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi – jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.