Mediteranske draži u zimskom ruhu! Luksuzna Villa Vrsar u Vrsaru poziva Vas na 3 dana/ 2 noćenja sa POLUPANSIONOM uz ili bez korištenja wellnessa, sve za 2 osobe + dijete do 6 g., od samo 699 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neodoljiva ponuda za kratki bijeg i uživanje u šetnjama uz more... Odaberite željenu opciju s uključenim korištenjem wellnessa ili bez! Kupon vrijedi u periodu do 31.01.2021., osim za termin Nove godine, od 05.01. do 20.01.2021. Villa neće biti otvorena za goste!

Villa Vrsar pruža pogled na more, smještena je na brežuljku iznad malog ribarskog mjesta Vrsar. Imanje nudi moderan smještaj, samo 400 m od centra grada i mora. Besplatni WiFi dostupan je u cijelom objektu.

SMJEŠTAJ
Sve sobe imaju balkon, klima uređaj, podno grijanje, mini bar i plazma satelitsku TV. Svaka jedinica sadrži kupaonicu opremljenu tušem i sušilom za kosu.

U prizemlju vile nalazi se restoran u modernom stilu u kojem gosti mogu uživati ​​u doručku, ručku i večeri. U okviru objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište, a tu je i sauna koju gosti koji borave duže od 3 noći mogu besplatno koristiti.


Veliki besplatan parking!

VRSAR
Vrsar je turistički grad u zapadnoj Istri. Naseljen je od prapovijesti, a u antici je bio izvozna luka za istarski kamen. Grad je zadržao mediteranski ugođaj svojim uskim kamenim uličicama koje vode do malih intimnih trgova. Ljubitelji gastronomije mogu uživati u istarskih gastronomskih specijaliteta, od svjetski poznatog pršuta do šparoga i tartufa te svježim plodovima mora u brojnim restoranima.


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina direktno s ponuđačem na broj telefona: +385 52 442 228 ili putem emaila: hotelvillavrsar@gmail.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.