Obiteljski luksuz u sunčanom Splitu na 3 dana/ 2 noćenja s PUNIM PANSIONOM za 2 osobe i dijete do 18 g. u spektakularnom Hotelu Amphora 4* uz panoramske wellness užitke, samo 1875 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedan od najluksuznijih hotela u Splitu nadomak je plaži i pruža idealnu oazu mira za potpuno opuštanje u gradu pod Marjanom... Budite se ispijajući kavu uz morske prizore! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 30.12.2020. i od 01.03.2021. do 31.03.2021.

HOTEL AMPHORA****

Hotel je smješten na plaži Žnjan, rekreacijskoj zoni u gradu Splitu s pogledom na Jadransko more. Hotel Amphora nudi panoramski pogled na more i obalu Dalmacije. Samo 30 minuta vožnje od Međunarodne zračne luke Split i 30 minuta hoda od centra grada (autobusno stajalište je ispred hotela), Amphora je idealno odredište za nadahnuće i za slobodno vrijeme i za poslovne putnike. 

Uz jedinstvenu panoramsku terasu s pogledom na more, hotel Amphora otkriva neočekivane i izvanredne poglede. Tri bazena i lounge bar potiču goste na opuštanje i uživanje u istinskom bijegu. Fitness sala i kozmetički salon omogućavaju gostima da ostanu u vrhunskoj formi. 206 soba i apartmana nude vrhunski namještaj za apsolutnu udobnost i besplatan Wi-Fi pristup kako biste ostali povezani. Sobe i apartmani uređeni su u suvremenom, intimnom stilu, a svi imaju balkone s nevjerojatnim pogledom na more.


Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj superior sobi s pogledom na more + 2 x bogati doručak, ručak i večera + poklon dobrodošlice za najmlađe po dolasku + besplatan parking + besplatan wi-fi + korištenje vanjskog i unutarnjeg bazena, teretane , sauna u ekskluzivnom wellness centru "Oleum" smještenom na 1.katu hotela s pogledom na more, sve za 2 osobe.

Spa & Wellness centar OLEUM
Uz vrhunski fitness centar, umirujući spa, unutarnji i vanjski bazen, naći ćete luksuznu oazu i za opuštanje. Vaše opuštanje je središnja točka, a u bogatoj ponudi možete pronaći usluge pomlađujućih masaža, lica, pilinga tijela, njege noktiju i više usluga. Spa i wellness centar OLEUM gostima nudi finsku saunu, mediteransku saunu (biljna kupka), tursku kupku, tretmane za lice i tijelo te masaže. 

*Sukladno epidemiološkim mjerama do 21.12. 2020. Oleum Wellness& Spa (bazeni, teretana i sauna) neće biti dostupan za korištenje, a tretmani će se izvoditi uz prethodnu najavu.

Tim profesionalaca pobrinut će se da dobijete neke od najboljih tretmana lica i tijela u Hrvatskoj, koristeći samo najbolje proizvode koji djeluju u sinergiji s prirodom. Uživajte u opuštajućoj atmosferi, profesionalnom osoblju i luksuznim sadržajima OLEUM-a. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

A la carte restoran Amphora
Ako tražite veliku raznolikost, slane okuse i slatke mirise, restoran Amphora je mjesto koje treba biti. Nudi autentičnu kuhinju i savršen ambijent s a la carte i postavljenim izbornicima. 

SMJEŠTAJ
Značajke sobe: površine 25 m2, klimatizirane s balkonom. Sadržavaju krevet i maximalnog kapaciteta do 3 osobe ( 1 bračni krevet i 1 dječiji krevet), kupaonu (sušilo za kosu je uključeno), također u sobi imate sef i glačalo te dasku za glačanje.

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail reservations@safirhoteli.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.