Aktivan odmor u slikovitoj ljepoti Krka! Odmor u luksuznim mobilnim kućicama kampa Ježevac Premium Camping Resort by Valamar na 3 dana/ 2 noćenja za do 6 osoba uz sportski sadržaj, samo 538 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zelena oaza nadomak starog grada Krka pruža idealan odmor koji će Vas ispuniti zadovoljstvom! Kupon za ponudu vrijedi do 26.12.20.

Ježevac Premium Camping Resort pruža nestvarno lijep prirodni ambijent za obiteljski ili romantičan odmor na samo nekoliko minuta ugodne šetnje od slikovitog starog grada Krka.

Ovdje možete kampirati na prostranoj parceli kraj plaže ili u gustoj hladovini pinija, a na raspolaganju su vam i udobni Superior i Family camping homeovi te luksuzni camping homeovi za obitelji i parove u tematskom naselju Lungomare Premium. 

Camping resorta nudi zabavu s djecom ili opuštanje udvoje, a kao i obilje sadržaja za zabavu i rekreaciju velikih i malih.

Valamarovi programi Super Maro za djecu te Stay Fit za odrasle jamče kvalitetan izbor aktivnosti i zabave, a na vama je samo da odaberete čime želite uljepšati svoje dragocjeno vrijeme odmora. Animacijski programi su ograničeni.

Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja u Lungomare Premium mobilnoj kućici morska strana u Ježevac Premium Camping Resortu + dnevni najam bicikla (ovisno o raspoloživosti) + korištenje sportskih terena i rekvizita (ovisno o raspoloživosti) + besplatni WI-FI + besplatni parking, sve za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.

Od 2020. Ježevac Premium Camping Resort je otvoren tijekom cijele godine pa tako možete uživati u svojoj otočnoj oazi u bilo koje godišnje doba. 

U zimskom periodu na raspolaganju vam je mogućnost doručka i ručka u neposrednoj blizini, Multimedia Game Lounge, višenamjensko sportsko igralište, najam bicikla te besplatna dostava svježih lokalnih proizvoda i ukusnih jela putem online trgovine Valfresco. 

Usto, nudimo vam i vođene planinarske i pješačke ture na upit. Više informacija.

• prostrane parcele i camping homeovi kraj mora
• luksuzni camping homeovi u tematskom naselju Lungomare Premium
• Maro Holiday – Super Maro obiteljski sadržaji i zabava za sve uzraste
• Stay Fit – program tjelovježbe, fitnessa i rekreacije
• à la carte restoran

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 010 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona. Završno čišćenje (uključuje posteljinu i ručnike) iznosi 278,00 kn i plaća se na licu mjesta.