VIKEND ODMOR u Đurđevcu! Odmorite se uz 3 dana i 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u Hotelu Picok 4*, uživajte u kupanju u bazenima i opuštanju u saunama - sve za samo 799 kn!

Pobjegnite u prekrasne podravske krajeve i napunite baterije vrhunskim vikend paketom u Hotelu Picok 4*! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO ZA VIKENDE (od petka do nedjelje), u periodu do 20.12.2020.

HOTEL PICOK 4*

Hotel je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Neograničeno korištenje bazena i 1x korištenje sauni po osobi!

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U hotelu se nalazi moderno opremljen Wellness & SPA centar s bazenom koji slobodno možete koristiti u ovoj ponudi! Saune u Wellnessu Picok su: parna sauna (nižih temperatura 45-50ºC, ali visokog postotka vlažnosti), finska sauna (vlaga se dobiva polijevanjem vode po vrućem kamenju, a visoka temperatura 90-100ºC izaziva znojenje), infracrvena sauna (emitira blagotvornu energiju koja prodire u cijelo tijelo, niže temperature 50-60ºC pa je povoljna i za osobe s kardiovaskularnim problemima). 

Bazen i saune se koriste u skladu s preporukama HZJZ-a.

Na prvi pogled osvojit će Vas i Đurđevečka iža uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

Hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska.