[EKSKLUZIVNO] Prvi put na CJ! Čudotvorni tretman, DA! Spas lica-DA! Izbrišite godine, ožiljke i hiperpigmentacije s lica, poboljšajte tonus uz ŽUTI PILING u Beauty Studio Skin Rijeka, samo 249 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dubinski piling koji obuhvaća sve probleme kože i efektivno ih uklanja! Zablistajte i dopustite svom licu da iskusi ovaj revolucionarni tretman! Kupon vrijedi do 13.02.2021. na adresi: Beauty Studio Skin, Primorska 8a, Rijeka!

Žuti piling je progresivni piling čiji učinak ovisi o broju nanesenih slojeva. U roku od nekoliko sati nakon tretmana, mikrocirkulacija se povećava, opskrba kože poboljšava se i dolazi do opskrbe hranjivim tvarima. Primjena kore rezultira povišenom razinom glikozaminoglikana, poput polisaharida odgovornih za zadržavanje vode; to je glavni čimbenik koji trenutno povećava čvrstoću i zategnutost kože, što posljedično čini bore plitkim. Ovo je jednostavan tretman koji donosi iste prednosti kao i agresivniji kemijski piling. Izgled kože neposredno nakon tretmana ne predstavlja ograničenje za nesmetano obavljanje obaveza!

Žuta piling stimulira putem retinoične kiseline, a zahvaljujući utjecaju 3 druga sastojka - fitinske kiseline, Kojijine kiseline i azelaične kiseline - djeluje i kao blokada endogene sinteze melanina, istodobno uklanjajući postojeća obojenja i sprječavajući razvoj novih.

• Faza 1: Inicijativna faza `ljuštenja` kože
Na početku će se lice očistiti sredstvom za čišćenje Pre-Peel, koje sadrži 20% glikolne kiseline. Materijal ostaje na licu otprilike 10-15 minuta, nakon čega se ispire vodom.

• Faza 2: Početni piling
Površinski osjećaj izvodi se s Alpha & Beta kompleksnim gelom. Pripravak ostaje na licu do razvoja blagog eritema (30-60 sekundi), nakon čega se ispire vodom.

• Faza 3: `Ljuštenje`
Vrlo površinski piling: maska žutog pilinga nanosi se na lice i ostavlja približno 20-30 minuta. Nakon toga se ispere vodom s neutralnim sapunom, a nanese se još jedan sloj maske i ostavi još 20-30 minuta. To se ponavlja sve dok se ne postigne jednoliki eritem, što se obično događa nakon 2-3 sloja.

Površinski piling: primjene maske ponavljaju se do razvoja jednoličnog ružičastog eritema, što se obično događa nakon 3-4 sloja.

Srednji/ duboki piling: poseban tretman, preporučuje se osobama tamnog tena. Maska žuti piling primjenjuje se svakih 20-30 minuta do intenzivnog eritema (eritem sličan onome koji se razvio nakon intenzivnog sunčanja). Takav se eritem obično razvija nakon 4-6 slojeva.

Duboki piling: tretman za svijetlu kožu. Maska žuti piling primjenjuje se svakih 20-30 minuta sve do pojave jakog eritema i laganog oteklina na tretiranom području. Takav se učinak obično postiže nakon 6-8 slojeva. Upalni proces izazvan tijekom liječenja normalna je reakcija i jamči bolje rezultate.

• Faza 4: Nakon ljuštenja
Nakon ispiranja posljednjeg sloja, koža je zaštićena Post Peel Recovery zaštitom - kremom u obliku vazelina, obnavljajući hidrolipidnu barijeru, osiguravajući zaštitu nadražene kože i sprječavajući isušivanje kože.
*Kiseline koje su sadržane u sastojcima: azelaična kiselina, fitin, kojić, stabliziran vitamin C (askorbil palmitat), Bisabol, retinojna kiselina.


Koža koja se ljušti ne smije se trgati i skidati s lica, već treba sačekati dok sama ne zacjeli.

Radno vrijeme: pon, sri, pet 13-20 h; uto, čet 8-15 h! Kontakt broj: 097/737-4799!