Iz udobnosti svoga doma naručite i počastite se velikom platom Maredo Grill za do 5 osoba iz zagrebačkog Maredo Grill i uživajte u sočnoj kombinaciji mesa s prilozima za samo 239 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Počastite sebe i svoje najbliže vrhunskom mesnom platom za ručak ili večeru! Naručite, rezervirajte i preuzmite svoju platu na adresi Florijana Andrašeca 14! Kupon vrijedi za do 5 osoba, a može se iskoristiti do 30.12.2020.

Plata Maredo grill - velika (za pet osoba): 

● 10 ćevapa  2 pileća ražnjića  2 mini pljeskavice sa sirom  2 mesna uštipka ● 2 iskoštena pileća batka  2 pilećih prsa  2 marinirane vratine ● prženi krumpir ● šampinjoni ● 5 lepinja

Maredo Grill – Restaurant & Night Bar posluje od 2008. godine. Koncipiran je kao restoran sa tradicionalnim jelima u moderno uređenom ambijentu koji je osmislio renomirani arhitekt Ante Vrban.

Uz roštilj na drveni ugljen svakodnevno u ponudi možete naći teletinu ispod peke, razne odležane steakove, zapečena rebrica – spare ribs, burger od odležane junetine, rižoto od kozica, juneći osso bucco, pileća bbq krilca te još mnoga ukusna jela iz bogatog jelovnika.

Platu je potrebno osobno preuzeti u restoranu! Dostava za ovu ponudu nije moguća!