Vrijeme je da se konačno pozdravite sa celulitom i viškom kilograma! 9 UDARNIH TRETMANA mršavljenja u BODYLICIOUS natural Split : kavitacija + presoterapija + RF + termodeka + kriolipoliza !

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Brzo, efektivno i garantirano oblikovanje tijela! Renomirani studio ljepote u Splitu poziva Vas na drastičnu promjenu figure! Kupon vrijedi za jedan dolazak do 06.02.2021. na adresi: Solurat 20, Split!

Cijena uključuje: 1x Krioripoliza, 2x Termo deka, 2x Radiofrekvencija, 2x Presoterapija, 2 x kavitacija! Kupon se koristi u 5 dolazaka!

• Kavitacija 

Kavitacija je jedan od najpopularnijih tretmana jer se bez kirurške intervencije koristeći niskofrekventne zvučne valove riješava celulita i masnih naslaga. Znanstveno je dokazano da se nakon kavitacije, višak masne tekućine izlučuje iz tijela putem mokraćnog sustava te da se pri tretmanu okolni organi i tkivo ne oštećuju. 

Tretman namijenjen je onima koji žele ukloniti trvdokorne masne naslage i celulit. Rezultati su brzo vidljivi tako da se tretmanom uspješno anuliraju neželjeni centimetri i celulit te možete izgubiti između 2 i 5 centimentara u obujmu ciljanog područja tijela. 

• Presoterapija

Nakon ultrazvučne kavitacije potrebno je obaviti limfnu drenažu koju u našem salonu vršimo presoterapijom. Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma.

 Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

• Kriolipoliza

Kriolipoliza je najnoviji tretman za uklanjanje masnih naslaga za žene i muškarce. Tretmanom zamrzavanja masnih stanica postiže se trajno uklanjanje (poput kirurške liposukcije). Masna stanica koju smo zamrznuli odumre i izlučuje se iz tijela metaboličkim putem. 

U jednom tretmanu zamrzne se 27% masnih stanica koje obuhvatimo sondom. Tehnologija se zasniva na kombinaciji vakuuma (kojim usišemo masno tkivo u sondu) i hlađenja (zamrzavamo masne stanice). Tretman je ugodan, traje između pola sata i sat vremena ovisno o količini masnih stanica i temperaturi na koju smrzavamo (između 0 i -16 stupnjeva C).

• Termodeka

Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga.  Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.

• Radiofrekvencija tijela

Najnovija metoda nekirurškog oblikovanja tijela i liječenja celulita. Dubinskim zagrijavanjem kože,odnosno tkiva postiže se pokretanje metabolizma u tijelu. Dolazi do obnavljanja kolagena i stvaranja novog što dovodi do zatezanja kože,odnosno omekšavanja, poravnavanja bora te smanjivanja ožiljaka. Obnavlja i zateže kožu te stvara mladenački izgled. Preporuča se 6 tretmana u razmaku od tjedan dana, ali su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana.