[NOVO] Priuštite si savršeno čišćenje lica iz udobnosti vlastitog doma! Gobuy.hr: SILIKONSKI ELEKTRIČNI UREĐAJ za ČIŠĆENJE LICA za svakodnevnu njegu i dubinsko uklanjanje nečistoća, samo 109 kn!

Dostava je besplatna za Grad Zagreb, za ostatak Hrvatske moguća je i naplaćuje se 35 kn, a izvršit će se u roku par dana (do 7 dana) do krajnjeg kupca! Kupon se može iskoristiti do 30.01.2021.! Jamstvo za proizvode je dvije godine!

HOOMEI Električni silikonski uređaj za čišćenje lica

Zašto ne biste mogli uživati u čarima salona za ljepote iz udobnosti Vašeg doma? Hoomei električni uređaj za čišćenje lica čini kožu elastičnom, glatkom i sjajnom. Dolazi s pet razina intenziteta niskofrekventne vibracije koji uklanjaju odumrle stanice kože i čiste lice od ostataka šminke, sebuma i nakupljenih nečistoća tijekom dana. Ovaj uređaj mogu koristiti i osobe s osjetljivom i problematičnom kožom.

 Može ga se koristiti ujutro i navečer uz manju količinu uobičajenog sredstva za čišćenje lica. Uz ovaj proizvod, čišćenje lica će Vam postati pravi užitak i relaksacija. Pružite Vašoj koži nezaboravnu svakodnevnu njegu i duboko čišćenje nataloženih nečistoća. Uređaj je kompaktan te pogodan za putovanja. Napajanje na 2xAAA 1.5V (nisu uključene).

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na mail: shop@gobuy.hr s priloženim kuponom i podacima za slanje dostave (ime i prezime, adresa i broj telefona)!